Mark Dice laat zich helemaal gaan als Jimmy Saville

We hebben in het verleden af en toe bericht over de lichtgelovigheid der VSA-burgers. Mark Dice neemt regelmatig de proef op de som en naait hen – vooral de Democraten en linkse betweters – een oor aan. Zoals uit deze beelden mag blijken.

Mark Dice neemt het woord tijdens een vergadering van de gemeenteraad. Hij stelt zich voor als Jimmy Saville.

“Ik wil het hebben over een zeer groot probleem in onze gemeenschap, nl. transfobie. De meeste mensen denken dat transgender mensen beslissen over te schakelen van een man naar een vrouw of van een vrouw naar een man. Er bestaan echter 57 verschillende geslachten en één van deze is het “no-gender” of het “niet-binaire gender” of “a-gender”. Dit zijn mensen die zich noch als man, noch als vrouw identificeren. Zij gebruiken het persoonlijk voornaamwoord “they” (Nederlands “zij” in het meervoud of “hen”, waarmee niet de het eierleggende dier “kip” bedoeld wordt…) i.p.v. hij of zij.

De in de VSA internationaal bekende popster Demi Levato én Sam Smith kwam reeds uit de non-binaire kast. Alle toffe mensen doén het gewoon! Mijn vrouw brengt heel veel tijd door op twitter en tik-tok en verleden jaar adopteerden we een tweejarige jongen van Zimbabwe. Nadat we dit artikel op NBC vonden – niet zomaar een nep-nieuws-webstek – dit is wel degelijk NBC-News! – hoe “cool” – tof! – de ouders zijn die hun kinderen niet-binair (… geslachtloos…) opvoeden als geslachtsneutrale wezens… zij noemen hen “theybies” (… voorlopig onvertaalbaar… they + bies = samenvoeging van zgz. onzijdig persoonlijk voornaamwoord met achterste lettergreep van babies…!) beslisten we Timmy (de tweejarige uit Zimbabwe) op te voeden als een niet-binair kind. Timmy was echter nog steeds een jongensnaam. Daarom veranderden we de naam van het kind in Baphomet naar de hermafroditische god in de binnencirkel van de Tempeliers. En toen begonnen onze problemen.

De medewerkers van de kinderkribbe voelden zich ongemakkelijk met onze beslissing. “Wat bedoelt u met Timmy is noch een jongen, noch een meisje?” En ik antwoordde: “Weet u dan niet dat het slechts slechts een sociale constructie is? De wereldvermaarde psycholoog John Money stelt immers dat iedereen het geslacht kan kiezen dat hij/zij/het/… wil of ook de geslachtloosheid… Facebook paste enkele jaren geleden hun geslachtskeuzes aan: van de ouderwetse gedateerde man of vrouw naar 58 verschillende geslachtsidentiteiten. Kijk het zelf maar na op ABC-News.”

Ik ben het beu zo behandeld te worden. Ik ben niet onredelijk. Waarom denkt u dan dat de LGBTQQICAPF2K+… gemeenschap de niet-binaire leerkrachten aanbeveelt op tik tok? Ik zie niet in dat het onredelijk is de niet-binaire geslachtsagenda vooruit te willen helpen. Sommige van onze buren noemen ons zonderlingen. Ze vinden het kindermisbruik. Na door drie klinieken hier in San Diego geweigerd te worden voor een geslachtsuitwissende operatie, slaagden we erin een kliniek te vinden in Tijuana die de gewenste operatie op Baphomet uitvoerde. Bijgevolg wil ik niet horen dat ons kind een jongen of een meisje is. De uitwendige lichaamsdelen werden verwijderd – het is allemaal officieel – u kan het zelf nagaan – dit is wel degelijk een geslachtsuitwissende operatie – veel mensen weten dit nog niet… we hebben een non-binaire geslachtsneutrale kribbe geopend hier in de Poway Road voor andere ouders die non-binaire kinderen willen opvoeden… “

Hij wordt onderbroken omdat zijn spreektijd erop zit. Maar hij wil er toch nog iets aan toevoegen:

“Het heet “Hey Kids”, genoemd naar Harry Hay... “

Afsluitend klinkt vanuit het gemeentebestuur: “Dank u voor uw inzet.”

De zgz. Jimmy Saville voegt er nog zijn persoonlijke toets bij:

“Ik denk dat ze het punt dat ik wou maken begrepen hebben. Het is exact dat, wat de Democratische partij vandaag gelooft. Ik zal dus moeten terugkeren met een hartstochtelijker pleidooi… “

.