Magdadanwel?

Permalink voor ingesloten afbeeldingWij verwijzen naar ons artikel “Niet moeilijk” van 28 april.  Meer kunnen we er niet over zeggen, vermits het verboden werd.  Nog een geluk dat de Trappistenabdij niet in Gent ligt.  Drinken van het onnoembare bier blijft toegelaten, zij het met mate(n).

Kafka in Westmalle

Campagne “bier wiens naam niet genoemd mag worden of halal” blijft verboden

Rechtbank weigert verdediging Filip Dewinter te aanhoren

De rechtbank te Antwerpen heeft op eenzijdig verzoekschrift bij vonnis van 29.04.2014 Filip Dewinter verboden zijn “bier wiens naam niet genoemd mag worden of halal”-campagne verder te zetten. Dit gebeurde zonder Filip Dewinter te horen of hem zelfs nog maar uit te nodigen voor de zitting.

Klik hier voor berichtgeving VTM

FVE

 

 

4 gedachten over “Magdadanwel?

  1. Geen brouwerij in Gent !! Geef mij maar een goeie “”Termont”‘
    van’t vat , die heeft tenminste een correcte smaak ! en een hoger alcoholgehalte zoals de uitspraken van zijn brouwer bewijzen !

  2. Het wordt dan ook hoe langer hoe meer duidelijk dat politiek benoemde (t)rechters meer een meer onder dictatoriale druk gezet worden om poco uitspraken te doen. DE democratie waar de poco’s de mond van vol hebben is vervlogen tijd voor de Vlaams -nationalisten. Dictatorhiaat en onverdraagzaamheid tegen een deel van de eigen bevolking is schering en inslag geworden. Hopelijk zijn de ogen open gegaan tegen 25 mei.

Reacties zijn gesloten.