Mag de pandemie niet eindigen?

Een herstelcertificaat zou volgens onze onvolprezen experten die verplichte vaccinatie willen doordrukken, niet langer “nuttig” zijn, omdat een eerdere infectie “veel minder beschermt tegen Omikron”.

Afgezien van het feit dat Omikron voor de overgrote meerderheid van de mensen een veredelde snotvalling is, is het dan toch merkwaardig dat de huidige vaccins (en de in wezen identieke boosters) wel bescherming zouden bieden tegen Omikron, aangezien deze vaccins nog altijd gebaseerd zijn op de oorspronkelijke variant uit Wuhan en de farmaceutische concerns zoals Pfizer bezig zijn met het ontwikkelen van een speciaal vaccin tegen Omikron.

Eveneens merkwaardig is dat zelfs wie recent een negatieve test aflegde wordt geacht een gevaar te zijn voor zijn medemens, terwijl je tegelijkertijd leest dat het vaccin na 10 weken nog maar 40 % bescherming biedt en het reeds lang vaststaat dat wie gevaccineerd is nog steeds corona kan oplopen én doorgeven.

Die 10 weken komen “toevallig” overeen met de tijd die onder meer Pfizer nog zal nodig hebben om haar vaccin tegen Omikron klaar te hebben en dan zal men weer de hele bevolking op straffe van sociale uitsluiting en stigmatisering richting dat vaccin duwen.

Onderstaand beeldmateriaal maakt duidelijk hoe bv. Pfizer regeringsleiders, zgz. experten e.a. gezaghebbende instituten en/of belanghebbenden omkocht om hun “genees”middelen op de markt te brengen.

Afsluitende vraag: “Zou u een tweedehandswagen kopen van een criminele autoverkoper?”

The Crimes of Pfizer Dont Use Products Sold By Criminals (rumble.com)

1 gedachte op “Mag de pandemie niet eindigen?

  1. We zijn op het punt beland dat de viruswaanzin zich ontpopt heeft als een louter financiele transactie. Er is maar één winnaar en dat zijn de heerschappen achter deze ongeoorloofde bangmakerij.. Vroeg of laat zoals in elk verhaal kent men de waarheid. Maar zal men dan de conclusie trekken of zullen we niet opgewassen zijn tegen over de geldmagnaten en de slechte geesten, wie zal het zeggen. Helaas geen prettig vooruitzicht voor wie niet standvastig is.

Reacties zijn gesloten.