Maak kennis met de (bijna) geslachtsneutrale mens

Afbeeldingsresultaat voor lobotomieMeer dan 110 chirurgische ingrepen heeft de 22 jarige Vinnie Ohh al ondergaan om zijn levensdoel te bereiken, een geslachtsloos buitenaards wezen, een ‘alien’, waarbij zijn uiterlijk verraadt hoe hij zich van binnen voelt.
Vinnie voelt zich man noch vrouw, eerder een soort hybride wezen. Vijf jaar geleden, amper 17, begon hij aan zijn odyssee met neuscorrecties, laser haarverwijderingen, botoxbehandelingen, lipvergrotingen, wangen- en oogkasoperaties.
Hij wil absoluut geen vrouw worden. Hij voelt zich man noch vrouw. Hij wil geen genitaliën, noch penis noch vagina.
Het mag iets kosten, dat is duidelijk. En om zijn doel te bereiken spaart hij al zijn centjes om zijn penis, testikels, tepels en navel te laten verwijderen. Kortom alles wat enigszins met het specimen ‘mens’ in verbinding gebracht kan worden.

Zou hij al lobotomie overwogen hebben?

5 gedachten over “Maak kennis met de (bijna) geslachtsneutrale mens

  1. Chirurgen die dit soort “ingrepen” uitvoeren op hun “patiënten” zouden levenslang geschorst moeten worden.

  2. Vreselijk , telkens als ik die “neutrale” bekijk moet ik kotsen . Geld verdienen is voor , hem,zij geen probleem als foorattraktie in een spooktreintje of gewoon als bezienswaardigheid

  3. Het verwondert mij geen snars. Met veranderingen kan je alle kanten uit. Ook in Glorioso (boek over rovers uit de achttiende eeuw) veranderden zeer oude vrouwtjes op het juiste moment in gewapende mannen. Maar vermits strijdbaarheid al jaren verjaard is kan je daar niet meer met komen aanzetten. Geslachtloos is de geest van de tijd. Basta.

Reacties zijn gesloten.