Maak de wereld blij…

Wes Hardin…verstop een pakje!

Op een moment dat islamterroristen wereldwijd (bom)aanslagen plannen, krijgen idioten een forum voor hun onnozelheden, waardoor veiligheidsdiensten overstelpt geraken met bommeldingen van verdachte pakketten!

“Noem me gerust naïef!”

zegt Susanne Crombach uit Lanaken.

Wij kunnen er wel enkele andere woorden voor verzinnen.

Meer weten over Susanne-met-de-pakjes? klik hier.

Wes Hardin

 

5 gedachten over “Maak de wereld blij…

 1. Ik heb al een hekel aan reclame of ongeadresseerde post in mijn brievenbus. Laat staan dat er op een morgen (ongevraagd) een pakje op de dorpel staat. Mijn eerste reactie zou zijn, politie en buren waarschuwen. En er op aandringen dat DOVO ter plaatse komt. Of zoek ik het te ver???

  • Neen, niet echt. Vroeger zouden we er niets achter gezocht hebben; de tijden zijn veranderd.

 2. Susanne Crombach (53)…. die 53 is dat haar IQ . Sommigen uit het nest van Allah willen de wereld ook verrassen met pakjes , nadat ze zoveel nagativisme ondervinden als ze hun godsdienst van de vrede willen prediken . Met die grap staat het land B en vooral de Limburg bovenaan in den top tien van “de wereld onnozelheden” zelfs Obama werd voorbijgestoken . De veiligheidsdiensten kunnen er niet mee lachen en zijn vooral de media dankbaar voor de aandacht die ze besteden aan een onevenwichtige en vooral domme Suzanne Het is geen “blondje” , de troon van de “gelukzaligen” werd overgenomen door de “rosjes”

  • René, ge bevindt op glad ijs. Ons Lolita zal niet goed gezind zijn. Bovendien: de haarkleur van een vrouw is niet van het eeuwige soort. Verf genoeg in de winkel!

   • Nochtans is het niet zooo moeilijk om een èchte “rossekop” te herkennen: er zullen toch hier-en-daar wel sproetjes te zien zijn.
    Maar… om 100% zéker te zijn, moet men er toch éérst mee… tussen de lakens duiken.
    Zèlfs als zij “geschoren” zijn op de strategische plaats, zijn er toch nog steeds enkele “Venetiaans-blonde” haartjes terug te vinden… of…NIET (maar daàr heeft men, in het lààtste geval wèl de zekerheid van met een “fausse-rousse” te maken te hebben) 🙂

Reacties zijn gesloten.