M / V / M / ?…

Een getuigenis van een voormalige geslachtstwijfelaar: van man naar vrouw en terug naar man… Als ervaringsdeskundige roept hij het nu van de daken: “Stop met die flauwe kul!”

Walt Heyer vertelt over zijn ervaringen, van een chiffon kleedje, dat hij als een soort grappig kadootje kreeg van zijn oma, een naaister, toen hij slechts 4 jaar oud was, naar WPath Standards of Care, waar de geslachtsveranderingen als een niet te vermijden appendixoperatie behandeld worden… In de VSA heeft men het “eunuch”-geslacht ontdekt!

Hij heeft het tot zijn levenstaak gemaakt mensen te waarschuwen voor deze actuele vorm van misbruik, misbruik van de medische wetenschap, misbruik van vertrouwen, misbruik van rationeel denken, misbruik van kinderen… en hen te helpen op weg (terug) naar een normaal leven.

Op het internet vindt men dagelijks getuigenissen van personen die spijt hebben van hun geslachtsverandering. Hierbij een Nederlandse documentaire:

1 gedachte op “M / V / M / ?…

  1. Misschien er nog aan toevoegen dat we nooit het aantal zelfdodingen zullen vernemen van mensen die in gegaan zijn in de waan van de dag. Ze rusten in vrede

Reacties zijn gesloten.