M.E.R.S !

Allah wilt niet dat moslims eigenwaarde en zelfrespect hebben.
Allah wilt niet dat moslims lachen, plezier hebben, muziek draaien en een borreltje drinken.
Allah wilt niet dat moslims seksueel genot beleven, vrij zijn en gelukkig.
Allah wilt dat moslims altijd beledigt en boos zijn.
Allah wilt niet dat moslims gemoedsrust krijgen, zij moeten voor eeuwig het gevecht aangaan met de ongelovigen.
Allah houdt moslims gevangen in de islamitische hel, hun cipier is, de koran.
Conclusie: ALLAH HAAT MOSLIMS!
Voor velen van hen is het nog niet duidelijk, wel hun haatdragende en haat verspreidende onzichtbare god heeft er nog een schepje bovenop gedaan nl. MERS (Middle East Respiratory Syndrome) een longaandoening waarschijnlijk geïmporteerd door “gelovigen” tijdens de jaarlijkse islamitische bedevaart, de hadj.
De arabische lente maakt dat er geen structurele maatregelen genomen worden door de politieke chaos veroorzaakt door de islamitische “vrijheidsstrijders”.
Het leuke aan dit verhaal is dat Mekka, waar al de gehersenspoelde islam-zombies jaarlijks samenkomen om rond een zwarte steen te dansen, verboden terrein is voor normale mensen. Dat het nu juist daar is dat volgens westerse wetenschappers de verspreiding het grootst is bewijst dat de islam-afgod toch een pervers geestje moet zijn.
De ziekte verspreidt zich in razendsnel tempo en is al in Egypte in opmars.
En zoals gewoonlijk rekenen de Saoedi op de westerse ongelovige varkens om hen te genezen, maar deze superbug is resistent aan alle bestaande antibiotica en andere medicatie, nu al is het aantal doden opgeklommen van drie per dag naar tien, en het gaat in stijgende lijn.
http://www.naturalnews.com/044879_MERS_pandemic_Saudi_Arabia_drug-resistant_superbugs.html
Als dat ook geen gegronde reden is voor de beleidsmakers, ja ook zeker die van de EU, om al de moslims te weren van onze contreien, indien dat niet zo is zou men dat kunnen betitelen als een schending van onze mensenrechten.
Denk daar ook aan op 25 mei. Door het politiek correcte denken is de aan de macht zijnde politieke elite niet meer in staat om met zin voor verantwoordelijkheid na te denken over het welzijn van zijn eigen bevolking.

De finale oplossing

endlosung

 

3 gedachten over “M.E.R.S !

  1. Inderdaad rond een zwart geschilderde kassei dansen is verboden voor “””normale”””” mensen . Ik denk ook dat Allah , wie of wat dat ook moge zijn zijn volgelingen haat ! omdat ze zich niet ontwikkeld hebben , zoals de Christenen die door hun verworven vrijheid van denken al in staat zijn een reisje naar Mars te plannen , terwijl de Koranbijters nog enkel bedreven zijn in het melken van geiten . Het moet niet plezant zijn voor Allah dat alle luxe die het leven aangenamer en gemakkelijker maken , zoals een I-phone een TV een auto , brommer enz… allemaal producten zijn van de ongelovigen . Allah heeft dat voorzien ! Hij wist dat zijn volgelingen dom en achterlijk zouden blijven , daarom gaf hij olie, veel olie , die ze aan de ongelovigen konden verkopen . Hij manipuleerde ook de westerse politiekers die door zijn invloed allemaal “correct” werden en zodoende kon hij zijn armoezaaiers voorzien van , tenminste een leefloon. Ik denk dat Allah veel meer sympathie heeft voor de ongelovigen dan zijn eigen struikelbaarden , kopvodden en boerka’s want zonder het westen hadden ze niets , nul komma , nul.

  2. Wees nu even serieus, welke god zou nu gelukkig zijn met zo een volk?

  3. Toch heeft Allah voorsprong op de God van de Joden . Hij liet zijn volk 40 jaar door de woestijn ploeteren ,op zoek naar het beloofde land . De huidige Islam , beloofde land zoekers , komen met bootjes en worden opgewacht door de kustwacht om ze verder met een eventuele fanfare te begeleiden naar een van de verschillende Europese Beloofde Landen ! Waar ze alles kunnen krijgen wat hun hartje lust , sociale dit en dat . Of ze komen met de auto den trein , het vliegtuig Ze mogen hun eisen stellen en van hun kl…maken,en zich gekwetst voelen als zulks past. Dat is heel wat anders dan 40 jaar rondlopen in de woestijn !
    Dus.. Allah Jahwez 1-0 Maar we moeten eerlijk blijven . In de tijd van Mozes waren er nog geen socialisten !!

Reacties zijn gesloten.