Lynchpartij in Kaboel

Islam heeft niets te doen met islamWie een gevoelige maag heeft, kan beter niet naar onderstaande video kijken.  Een jonge vrouw wordt ervan beschuldigd de ‘heilige koran’ in brand gestoken te hebben.  Wat er volgt is een lynchpartij met een ziekelijke wreedheid.  Haar kleren zijn na de slachting zo van bloed doordrenkt dat ze geen vuur willen vatten.  Dat mensen tot zoiets in staat zijn…

Afghanen.  Vluchtelingen.  Asieleisers.  Moeten we helpen.  Vertroetelen.  Omarmen.  Een warm welkom geven. De islam behoort immers tot Europa.

3 gedachten over “Lynchpartij in Kaboel

  1. Een bende losgeslagen compleet gestoorde waanzinnigen. Allemaal doen ze mee, van jong tot oud, zelfs kinderen. Hoe kunnen kinderen die in deze haatdragende cultuur opgroeien ooit “normaal” functioneren? En deze “vluchtelingen” worden hier met de duizenden binnen genomen. Gepamperd, gezalfd, en nat gehouden op onze kosten. Tot ook voor ons het “noodlot” zal toeslaan. De dag dat wij met overgesneden keel wakker worden komt dichter en dichter. Ongelooflijk dat regerende politici bewust de andere kant blijven opkijken. Indien de ganse westerse wereld niet gaat inzien dat we onze ondergang laten importeren door deze laffe, onkundige regerende politici hun gang te laten gaan, zal het met onze beschaving en welstand vlug over en out zijn.

  2. .”””” Dat mensen tot zoiets in staat zijn”””” staat geschreven ende gedrukt……..
    MENSEN ???…

    • Te laat gelezen het gebeurde in Kaboel , ik dacht eerst in Duitsland , te oordelen aan het optreden van de politie

Reacties zijn gesloten.