Leven in de Merkelbrouwerij

Gerelateerde afbeeldingHet Duitse federale parlement lijkt wakker te worden.  Zwarte Pieten worden heen en weer geschoven.  De AfD-kandidaat voor één van de vice-voorzitterschapstitels werd weggestemd.   Stoeltjes moeten herschikt want de liberalen willen niet naast de nazi’s zitten.  Het parlementsreglement werd nog snel, snel gewijzigd, want – horresco referens –  een AFDer had, als oudste volks-vertegenwoordiger – een traditie sinds 1848 – de eerste zitting van de Bundestag kunnen leiden in afwachting van de verkiezing van de toekomstige parlementsvoorzitter, die – Verrassing!!!- in de schoot van de uitbollende CDUer Schäuble geworpen werd.

Bernd Baumann, AfD, herinnert er fijntjes aan dat slechts één keer met de 150-jarige traditie gebroken werd, nl. toen Herrmann Göring in 1933 een politieke tegenstandster, m.n. Clara Zetkin, wou buiten spel plaatsen.

Wie in het land b het cordon meegemaakt heeft, kijkt van niets meer op.

AfD sorgt schon am ersten Tag für Streit

1 gedachte op “Leven in de Merkelbrouwerij

 1. Wij hebben dit alles ook al meegemaakt met het Vlaams Blok (Belang).
  De onverzoenlijke haat kent geen grenzen.
  Net zoals de werkelijkheid de fictie overtreft in het verhaal van de Bende v an Nijvel.
  Geen middelen te kort om alles toe te dekken wat iedereen al vermoedde, hier zijn hogere belangen en hogere Pieten mee gemoeid.
  Denk maar even aan de aanslag in de kerncentrale van Doel waar na twee jaar nog geen enkele verdachte is opgepakt al hoewel men weet dat alleen een interne persoon de dader kan zijn.
  Even doorgaan met de hetze in de VSA ten overstaan van president Trump waar er geen kosten nog moeite gespaard worden om alles negatief voor te stellen maar waar de financiele markten hoge toppen scheren.
  En om niet te vergeten dat alle aanslagen gelinkt aan de Islam vergoelijkt worden of dood gezwegen.
  Men zou voor minder moedeloos worden van wat de westerse wereld laat gebeuren.

Reacties zijn gesloten.