Leugenpers

mediamanipulatiePEGIDA: liegt VRT-Journaliste Danira Boukhriss? Waar zijn de volledige beelden?

Zoals eerder gemeld betoogde PEGIDA Vlaanderen eergisterenavond voor een tweede keer in Gent.  De rood-groene media zijn erop gebrand PEGIDA weg te zetten als een ‘racistische’ beweging; en dus werden alle slogans, alle spandoeken aandachtig bekeken.  Helaas, er werd niets bezwarends aangetroffen; een poging van een enkeling om een racistische slogan aan te heffen werd door de eigen mensen meteen gesmoord.

Dus besloot de VRT een provocatie op te zetten.  Zij stuurden allochtone journaliste Danira Boukhriss uit, die pal post vatte naast twee gesluierde moslimvrouwen, die de deelnemers onophoudelijk uitdaagden. Lees verder…

14 gedachten over “Leugenpers

  1. Wat is er mis met de woorden “makak of zwartzak” Dat heeft niets te maken met racisme , dat is gewoon een ander woordgebruik , een duiding , die iedereen onmiddellijk en zonder omwegen laat weten wie er wordt bedoeld . Zijn wij in hun ogen geen ongelovige varkens en apen ! Dat vervangt , gewoon het woord Christenen en Joden . Het verschil , wij spreken geen doodstraf uit over makakken en zwartzakken ! Onze Midden Oostbroeders en zusters doen dat wel . Ik voel mij helemaal niet beledigd als aap en varken . Integendeel , ik moet niet gaan lopen , weg van mijn huis voor al die miserie en armoede , het is wel de wil van Allah maar toch , proberen gaat mee ! . Mijn voorouders hebben gezorgd voor menswaardig bestaan . De prachtlanden met hun prachtleiders waren blijkbaar teveel met zichzelf bezig en hun onderdanen konden de bomen in . Pegida is geboren , het is zoals een peuter die moet groeien ! Wees gerust Pegida zal groot worden. Ze doen er momenteel alles om Pegida te vernietigen , dat is een teken van angst , niet zozeer voor die organisatie maar wel voor onze zandbakbroeders , die niet vies zijn van een beetje geweld als ze zich gekwetst voelen . De meeste onder ons hebben een Christelijke opvoeding gekregen , de bakermat van onze leefwijze . Zou het geen provocatie zijn als we een groot kruis tevoorschijn toveren in een volgende betoging . Zou het geen provocatie zijn , als duidelijk herkenbare homo’s en lesbiennes Pegida zouden vervoegen Tenslotte dat is een minderheid voor wie de doodstraf is voorzien . Wij nemen het op voor deze minderheid , door te protesteren tegen de Islamisering . Wij nemen het op voor behoud van onze eigen cultuur , voor onaanvaarbaar dierenleed als gevolg van hun ritueel slachten , iets waarvoor Gaia de andere kant opkijkt . Wij manifesteren voor de gelijkheid , man vrouw.. Zijn die paar vernoemde doelstellingen niet de moeite waard voor iedereen om Pegida te steunen en te aanvaarden . Wordt het niet de hoogste tijd dat onze traditionele godsdienst een duidelijk standpunt inneemt ten voordele van Pegida , inplaats van rond de pot te draaien . Ik besef , iedereen beseft , blijkbaar niet de kerk , dialoog met de Islam bestaat niet , want zij hebben de enige echte God , de rest zijn niemandalletjes .

  2. Wat een gevaarlijk volkje zijn wij toch. Wij verplaatsen ons van de ene extreem rechtse bedoening naar de andere. Gelukkig waakt big brother om te verbieden waar hij kan. Nu komt het NSV weer aan de beurt. De universiteit Antwerpen verbood hun geplande conferentie waar de gevaarlijke Alexander Dugin komt spreken. De NV-A burgemeester van Edegem volgde dat voorbeeld, voor de veiligheid van de burgers, of wat dacht je. Maar het kwaad staat voor niets, het blijft zijn weg zoeken. Nu houdt het NSV die conferentie in de Basiliek te Edegem en dhr burgemeester staat nu machteloos.
    Als je een voorproefje wil van de taal van Dugin, klik dan op het bruggetje. Hij gaf dit interview ‘Ohne Rebellion keine Souveränität’ aan het tijdschrift Zuerst, in heel duidelijk Duits gesproken.
    https://marbec14-wordpress.com/…/alexander-dugin-…

  3. Voor de verandering eens een verstandig artikel van de linkse filosoof Maarten Boudry in Knack, onder de titel ‘Links vergist zich in het moslimdebat’. ‘Elk land waar moslims wonen heeft last van radicalisme, met racisme kan het bij ons dus niet veel te maken hebben’ is de toon van het artikel.

  4. Zoals deze hetze nogmaals bewijst, hebben ze die, die niet akkoord gaan met de huidige stand van zaken, precies waar ze ze willen hebben.

Reacties zijn gesloten.