Laurette O is haar monopolie kwijt

“Het was mijn morele plicht die winkel te sluiten”

Misschien zoals de Taliban het hun morele plicht beschouwen kinderen te vermoorden?

De beelden van gisteren waar Raymonde Le Lepvrier, de regionale secretaris van de socialistische vakbond FGTB,  in kledingwinkel L&L in Namen de kleren van de rekken neemt en in het rond strooit, de winkeluitbaatster bedreigt, zijn intussen de wereld rondgegaan. Een videojournalist van La Meuse filmde alles en het filmpje spreekt boekdelen.

Je kan de petitie met intussen bijna 19.000 handtekeningen tégen de vakbondsfurie, resp. voor haar ontslag,  hier tekenen.

7sur7

Wes Hardin

 

4 gedachten over “Laurette O is haar monopolie kwijt

  1. Ik heb met alle plezier mijn handtekening geplaatst . Ik verschoot , dat betrof een “vrouw” Ik dacht eerder aan een ex zwaargewicht bokser . In ieder geval zij handelde volledig in de geest van de rode P artite S candaleuze waarvan Di Ruppo en Onckelinckx de boegbeelden zijn .

  2. Gelezen op de vrije encyclopedie van Wikittelpedia
    Socialisme = vroegere politieke partij die voor den arbeider zijn boterham zorgde met iets tussen. Thans uitgegroeid tot een terroristische maffia organisatie die ten koste van alles , haar wil tot wet maakt . Stakingen a volonte , gijzeling van burgers die zich willen verplaatsen , het verhinderen van mensen die willen werken . Zij schuwen het geweld niet , vechten tegen de politie en maken zich schuildig aan vandalisme Ze mogen echter rekenen op bescherming van hun vakbond . Hun leiders zijn helemaal niet vies van duistere praktijken en geschoemel . Democratie is een begrip dat niet staat in hun woordenboek . Zij willen meer en meer van steeds minder en minder ! Bovendien halen zij vreemde culturen binnen om hun er persoonlijke welvaart te verzekeren door aan de macht te blijven.

  3. Ik tekende met plezier en ik hoop dat alle lezers van golfbreker zullen tekenen, het kost niets en het kan in elk geval geen kwaad

Reacties zijn gesloten.