Laten ze die ook binnenkort vrij?

Wes HardinDe jury en assisenvoorzitter oordeelden dat de man “niet verloren was voor de maatschappij” en dat er “slechts een heel kleine kans op recidive” was. Hoeveel doden moeten er vallen eer Justitie inziet dat er mensen bestaan die men niet in de maatschappij kan loslaten?  Wanneer staat Justitie aan de kant van de slachtoffers?

Een gedetineerde heeft gisterochtend in Leuven-Centraal een verpleegster aangevallen met een mes. Ze moest meteen geopereerd worden. Yves Cuypers (50) kreeg vorig jaar pas 20 jaar cel voor de moord op zijn vrouw. Lees verder…

Wes Hardin

5 gedachten over “Laten ze die ook binnenkort vrij?

 1. Geef hem dagelijks één pilletje en hij mag naar huis of geef hem één spuitje en hij komt nooit meer thuis.
  Zodus: vermijd zachte heelmeesters, zij maken diepe wonden

 2. Ooooei Wes , vermoedelijk een vergetelheid van uwentwege . Als die Yves Cuypers de dader is moet ge een balkske op zijn naam plaatsen !! Wet op de privacy !!

 3. Ahaaa, beste Wes, van moorden weet Uw idool alles: John Wesly Hardin’s teller stond op 17 toen hij “nog maar”… zeventien was; hij kon dat vermeerderen tot 40 éér er iemand een kogel door zijn achterhoofd joeg.
  (12 dagen geleden gezien op Discovery)

  • Old John Selman (toen sherrif) vermoordde de ongewapende Wes door een schot in het achterhoofd, omdat zijn zoon, die in Wes’s huis had ingebroken en diens vriendin had lastig gevallen, het deksel op de neus had gekregen.
   John Wesley Hardin was toen al jaren een oplettende burger (advocaat). Welke zedenles kun je daar uit trekken?

Reacties zijn gesloten.