6 gedachten over “Laten we zwarte piet vervangen door een zwarte poes.

 1. We gaan de helpers van de Sint rood verven. Dan zijn de linkse ratten tevreden, en houden ze op met spijkers op laag water te zoeken. Dan kan de aanval op de Paasklokken worden ingezet.

 2. Niks veranderen; de zwarte piet werd, toen wij klein waren, afgeschilderd als dé boeman die je in de zak kon steken, maar tegenwoodig zijn ze heel aardig tegen de onschuldige kinderen die hun feest zouden moeten zien teloor gaan! Leg dít maar eens uit aan je kinderen/kleinkinderen!!

 3. kreeg een plezant mailtje
  WELKE KLEUR GEVEN WE ZWARTE PIET

  zwarte Piet ……….negers boos
  grijze Piet ………..bejaarden boos
  witte Piet ………..Albino’s boos
  roze Piet …………homo’s boos
  groene Piet ………Den Hulk boos
  paarse Piet ……….ik boos
  blauwe Piet ……..moppersmurf boos
  gele Piet …………..China boos
  rooie Piet………….Winnitoe boos
  oranje Piet ………Bea boos
  bruine Piet ………. Prem weer boos
  regenboog Piet …Iedereen boos

 4. BREAKING NEWS……….
  Als je Golfbrekers leest val je van de ene verbazing in de andere , van de ene verontwaardiging in de andere…….Wanneer ik echter hedenmorgen een prive mailtje opende met als tekst ” Foto’s die de krant niet tonen ” kon ik mijn ogen niet geloven . ”””” Ik had voor die Jejoen-vader , respect en bewonderde zijn moed . Hij ging in een gevarenzone zijn verloren zoon zoeken , trok daarvoor naar Syrie met fluitende kogels rond zijn oren
  Prachtig zou ik zeggen , een liefhebbende vader , een prachtmens ! wie doet het hem na ! Wel die Jejoen verwekker , komt zeker in aanmerking voor een Nobel-prijs nominatie , Grootste Hypocriet . Bijgevoegde foto’s tonen die prachtvader met een oorlogswapen , naast hem , mogelijk zijn zoon , in ieder geval een jonge gast in Sharia4 kledij . Diezelfde vader op een andere foto samen met twee baardapen in ditto kledij die het V teken maken , op de achtergrond een arabische tekst en oorlogswapens. Er zijn nog foto’s , spijtig genoeg kon ik ze niet plaatsen . Ik heb echter alles doorgestuurd naar de redactie van Golfbrekers
  Wie nog geloofd in het Jejoen -fabeltje , de ziekenhuisvrijwilliger in Syrie die enkel maar de bedpannen onder de kont schoof van al die minder fortuinlijke Jihad-strijders moet dringend zijn mening herzien ! Dan durft die vader spreken van een circus toen zijn ziekenhuisvrijwilliger werd opgepakt . Het wordt tijd dat ze die vader de cel laten delen met zijn pracht-zoon !

  • Dan kun je als ouder tegen je kinderen zeggen,” kijk die man naast de Sint is niet dom *mo-slim.
   * Antwerps voor, maar slim.

Reacties zijn gesloten.