Lastige vraag

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Bieke Dilis · 2 februari De waarheid kwetst en bijleren zit er ook al niet in! Ik had vorige week volgende foto in een comment op de FB pagina van Anuka De Wever geplaatst, na amper een uurtje was mijn comment verdwenen. Ik denk we de spijbelaars met recht en rede klimaat-idioten kunnen noemen.

Spectaculair gletsjernieuws uit de Alpen

2 gedachten over “Lastige vraag

 1. In het land Belgie heeft de federale overheid ook jarenlang miljarden franken in hopeloos verouderde industriele projecten gestoken om het zuiden van het land zoet te houden totdat hun frank viel. Dus niets nieuws onder de zon , altijd even dom.

 2. De klimaatzwendel: “It’s all about money”.
  Wie zijn toekomst wil verkwanselen, moet dus zeker op de groene communisten van opper-idioot Kalfo en dito bende stemmen. Wat dit communistische sujet allemaal aan o.m. economische zever uitkraamt, grenst werkelijk aan het ongelofelijke tot het onzindelijke toe.
  (https://sceptr.net/2019/02/calvo-de-arcelors-van-deze-wereld-zullen-co2-heffing-betalen/)

  De film “The Great Global Warming Swindle” (Full HD) zet een en ander ter zake in een juist daglicht, of wanneer een klimaathype een politiek item wordt zonder enig wetenschappelijk bewijs.
  Te bekijken via de link onderaan. Misschien ook eens op FB plaatsen, zelf heb ik daar (bewust) geen account.

  https://youtu.be/oYhCQv5tNsQ

  Hoezeer is onderstaande niet waar:
  (BRON: https://www.climategate.nl/2018/11/wat-is-dat-dan-die-groene-klimaat-en-milieureligie-van-manbearpig/)

  “Mensen in het westen geloven niet meer wat priesters ons vertellen over hun God. Maar ze willen desondanks toch een soort van houvast, iets waar ze in kunnen geloven. Voor groenen is hun God… ‘de aarde’. Het is ‘earth hour’ en ‘save the planet’ en dat is niet toevallig. Het woord en de waarheid over wat de aarde wil, daar hebben de groenen hun persoonlijke slimme wetenschappers/ theologen voor. Die hebben erg grote computers die de toekomst kunnen voorspellen. Die theologen programmeren eerst die slimme computers zelf, zodat de uitkomst dan ook in lijn ligt met wat de theologen voorspellen. Die uitkomst en voorspelling is dus eigenaardig genoeg altijd doem en het einde der tijden. Stel u voor dat het geen doem was, dan zouden 97% van die theologen plots zonder inkomsten, zonder werk, zonder doel en vooral zonder aanzien verder moeten met hun leven. “

  Dat politici dan ook beter hun mond zouden houden in bepaalde materies, en eerder de wetenschap aan het woord zouden laten in een gezonde en vooral eerlijke discussie tussen beide kampen, moge verder blijken uit onderstaand ontluisterend interview van de Nederlandse staatssecretaris Frans Timmermans, waarin hij de grootste onzin uitkraamt m.b.t. het klimaat en vooral getuigt van weinig kennis op dat gebied, hoewel hij uiteraard in al zijn aangeboren arrogantie overtuigd is van het tegendeel. (Zie onderstaande link)

  Ook BDW is overigens in hetzelfde bedje ziek, waar hij spreekt over het verhogen van de dijken, de intussen achterhaalde leugens van Al Gore achterna. Die uitleg is geen uitvinding van Bart, maar stond zo’n maand geleden al in de media, en kwam van klimaattopman Patrick Verkooijen, die de leiding heeft van het nieuwe VN-instituut met de toepasselijke naam ‘klimaatadaptatie’, en met hoofdkwartier in Rotterdam. Die kwalificatie toont meteen aan hoe serieus die Patrick Verkooijen moet worden genomen. Diens VN-brood men immers eet, diens woord men zeker (verplicht)spreekt, en al zeker als men weet dat afwijkende meningen van het groene klimaatdogma steevast leiden van negeren en niet voor vol aanzien worden tot regelrechte broodroof. En dan beroepen ze zich, zoals Frans Timmerman, ongegeneerd op de veel grotere groep klimaatalarmisten in vergelijking tot de klimaatcritici.

  Napraten zonder meestal al te veel kennis van zaken, politiek verwarren met wetenschap, daar is onderstaande video een heuse illustratie van, of, om het anders te zeggen, schoenmaker blijf bij uw leest.

  Deze gehele klimaatactie kadert duidelijk in een brede, bewust opgezette strategie om Groen aan de macht te brengen ten nadele van de N-VA. Dat is inmiddels overduidelijk. Als je dan nog eens weet uit welk (groen-links)nest die Anuna voortkomt, dan zegt dit op zich al genoeg. Het wicht zelf is er intussen nog altijd niet uit naar ‘t schijnt of ze nu een meisje dan wel een jongen is. Commentaar overbodig.

  Tot slot:
  https://co2islife.files.wordpress.com/2017/01/stupid-people-quotes.jpg
  http://www.clepair.net/klimaatalarm.html

  FILM “The Great Global Warming Swindle”

  https://youtu.be/xgEcIQ_WoiU

Reacties zijn gesloten.