6 gedachten over “Laatste lacht best lacht

 1. Mag ik hopen dat de geachte redactie zo geleidelijk aan, behalve de presidentsverkiezing in de VSA, nog andere onderwerpen zal aansnijden?

  • Tja Ropie,
   Trump is actualiteit,
   maar of je t lust of niet, dat gerechtje zal nog wel een aantal keren geserveerd worden.

   Maar wees gerust, de 364 andere dagen van het jaar, dat is nu al aan de gang,
   zullen de media en de Gutmenschen weer hun ding kunnen doen, zoals Trumpbashen en luid roepen om hun rechten van minderheden.

   Vooral het begrip “democratie” zal het hard te verduren hebben. Degenen die dat woord in hun vaandel voeren en op hun TS-shirts plakken, zijn nu al weer op straat gekomen om luidop te betwisten dat 50%+1 niet democratisch is.

   Daarmee is nogmaals bewezen dat democraten per definitie altijd gelijk moeten krijgen, zelfs als ze de meerderheid niet halen.
   En de media gooien nog wat olie op het vuur.

   Maar gelukkig zal het Trump worst wezen.
   Nu nog de ware democratie heruitvinden in ons kleine Europa.
   De brede onderstroom is er aan het zwellen.
   Wordt vervolgd.

   Quousque

   • “Trump is actualiteit, maar of je t lust of niet, dat gerechtje zal nog wel een aantal keren geserveerd worden.”
    Tja Quousque, overdaad schaadt en mijn maag is al redelijk overladen… Of om het ‘populair’ te zeggen: van dat circus heb ik nu mijn buik meer dan vol!

 2. In de nasleep van de verkiezingen zag ik gisteren bij Kathleen Cools een SCHITTERENDE Filip De Winter tegenover een De Gucht, die niet eens tot aan FDW zijn enkels kwam.
  Kathleen zei ook nog tot De Gucht, die zijn bochtenwerk deed, dat FDW toch een punt had tegenover mensen zoals hij, de De Guchten.

  Na de storm van manipulatie die over ons kwam, blijkt nog maar eens duidelijk dat we geen journalisten nodig hebben die aan het vormen van meningen hun tijd besteden, maar integendeel journalisten die informatie geven.

Reacties zijn gesloten.