KVHV-Gent 27.02.20: “Unplanned”

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, tekst en close-up

KVHV-Gent nodigt graag allen uit om samen met ons op donderdagavond te gaan kijken naar de filmvoorstelling van Unplanned. Een unieke kans, aangezien de film op veel plaatsen weerhouden en soms zelfs gecensureerd wordt.

‘Unplanned’ brengt ons een unieke blik in de abortuskliniek van een Amerikaanse jonge vrouw die ooit een zeer gepassioneerd pro-abortus voorvechtster was. Als een van de jongste directeurs van Planned Parenthood Clinic in het land was ze betrokken bij meer dan 22.000 abortussen en adviseerde ze talloze vrouwen. Haar passie voor het recht van een vrouw om te kiezen leidde er zelfs toe dat ze een woordvoerder van Planned Parenthood werd, vechtend om wetgeving op te stellen voor de zaak waarin ze zo diep geloofde.

Tot de dag dat ze iets zag dat alles voor haar veranderde. Iets wat Abby Johnson ertoe bracht om zich bij haar voormalige tegenstanders van de christelijke anti-abortuscampagne ’40 Days For Life’ te voegen en één van de meest vurige pro-life sprekers in de VS te worden.

‘Unplanned’ is één van de belangrijkste films die je ooit zult zien over één van de meest controversiële kwesties van onze tijd. Aan welke kant je ook staat, deze film zal niemand onberoerd laten. De wetsvoorstellen van de liberalen en socialisten indachtig is het belangrijk om te beseffen waar het eigenlijk om draait, het doden van onschuldig leven. Zoals deze film zal aantonen gaat het niet louter om een “keuze” of een “recht”, maar om leven of dood.

Bij voorkeur plaatsen reserveren bij info@bezorgdeouders.be