KVHV Antwerpen: ‘Monseigneur, wat u voorstelt is niet katholiek!’

KVHV pleit voor overgang van nieuw naar oud

Het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond Antwerpen haalt in een persbericht zwaar uit naar de huidige jaartelling, die veel te progressief zou zijn. De studentenvereniging hekelt de overgang van oud naar nieuw en werpt als alternatief een tijdrekening op waarbij de klok teruggedraaid wordt. Zo wil het in de nacht van 31 december op 1 januari de overgang van 2014 naar 2013 vieren.

In een persbericht luidt het KVHV de alarmbel over de huidige jaartelling. ‘Het gaat allemaal veel te snel voor onze leden. Dat mag niet verwonderen. Vrouwen die auto rijden, op verkiezingsdag een vrouw een stemhokje zien binnengaan, het patronaat dat rekening moet houden met democratische spelregels, het plebs van om de hoek dat op de universiteit studeert maar zich niet eens een skivakantie van twee weken kan veroorloven, homo’s die niet op de brandstapel gegooid worden, Uggs in het straatbeeld: het kan tegenwoordig allemaal.’  Lees verder…

7 gedachten over “KVHV Antwerpen: ‘Monseigneur, wat u voorstelt is niet katholiek!’

 1. Hmmm… ik hoop dat de Golfbrekers-lezers, althans de niet-Vremdenaren onder hen, ook de kleine lettertjes onder het artikel lezen, zodat zij beseffen dat de bijdrage thuishoort in de rubriek humor.
  Echte Vremdenaren daarentegen vinden deze vorm van humor helemaal vanzelfsprekend. Zo omschrijven zijzelf hun woonplaats als volgt:
  “Er wordt door sommige mensen wel eens beweerd dat Vremde een metropool is ten zuidoosten van het vissersdorpje Antwerpen. Dat is fout. Antwerpen is een vissersdorpje ten noordwesten van de metropool Vremde.” 🙂 🙂

 2. Mgr Bonny is een pion en buikspreker van het Vaticaan en meer bepaald van de Duitse kardinaal Kasper die op één lijn zit met de nieuwe paus. Bonny verbleef lange tijd in Rome, en blonk er niet uit door een Vlaamse overtuiging, en dit in tegenstelling tot andere Vlaamse geestelijken in Rome.(en die er op kwamen voor de belangen van de Vlamingen).
  Bonny is ook lid van de Orde van het Heilig Graf, waar ook de ganse koninklijke familie lid van is.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Orde_van_het_Heilig_Graf
  Het is dus in alle geval een “echte en goede belg” en daardoor ook zeer geschikt voor de opvolging van Mgr Leonard.
  Het belangrijkste is echter dat het Vaticaan volop geïnfiltreerd is door de loge. Zie lijst hierna, en Suenens staat er ook tussen!!!!
  http://www.todayscatholicworld.com/dec05tcw.htm
  Bovendien is er een belangrijke kern van “homo’s en pedofielen”
  http://www.theguardian.com/world/2014/jan/20/swiss-guard-veteran-gay-network-vatican-pope-elmar-mader-homosexual
  http://ynaija.com/disturbing-teenage-boys-are-paid-for-sex-with-clergymen-at-the-vatican-pedophile-priest-reveals/
  Bovendien is het Vaticaan ook één der drijvende krachten achter de NWO.
  http://www.hangthebankers.com/vatican-calls-for-world-government-and-a-new-world-order/
  Kortom , het Vaticaan wordt van binnenuit gemanipuleerd, en die niet willen, worden dan gechanteerd, gezien hun seksuele praktijken.
  De duivel zit dus binnen.
  De invoering van deze NWO wordt vooraf gegaan door een leninistische verrottingsstrategie met o.a immigratie, misdaad, corruptie, drugs..enz.. en het promoten van alle vormen van decadentie.
  Het promoten van de “rechten” van de holebi’s heeft dus niets te zien met menselijke waardigheid , maar alles het het ondermijnen van onze beschaving.
  De dag dat ze in de weg lopen is het met hun gedaan!!
  Ter illustratie een artikel van de webstek van Henry Makow over de VSA.
  http://henrymakow.com/2014/02/how-america-went-gay.html
  Een belangrijke rol in deze ondermijning wordt gespeeld door de vrijmetselarij.
  http://henrymakow.com/the-queer-relationship-between.html
  Ik citeer 2 paragrafen uit het voormelde bruggetje :
  1.”Respect and tolerance is all one-way. Students who objected to gay sex in a school play got no respect and had no rights. Freemasonry has always been about tolerance and “rights” for perversity. Society is oblivious to the fact – it is being inducted into this satanic cult. -(=einde citaat)
  2.Blue Lodge Freemasons of the first three degrees, and Ordo Templi Orientis initiates up to the Xth degree are not informed that the real initiation begins with submission to sodomy. (=einde citaat).
  Hierbij hoort geen verdere commentaar!!
  Gezien alles wat voorafgaat, is Bonny dan ook niet bezig met de “rechten” van de Holebi’s of met de “leer van de kerk”, maar met het uitvoeren van de verborgen agenda achter de NWO, waar het Vaticaan ook deelachtig aan is. Deze verborgen agenda impliceert het promoten van alles wat decadent is, en de “holebi” problematiek speelt hierbij een belangrijke rol. Zoals reeds gezegd, de “holebi’s” zijn een middel en geen doel op zich zelf. Dit geldt ten andere ook voor vreemdelingen, gedrogeerden, criminelen enz….
  Het KVHV heeft hier dan ook een kans gemist om de “verborgen agenda” achter de oproep van Bonny, op tafel te gooien.
  Het had ook de jong socialisten het gras van voor de voeten gemaaid, met hun klacht!!
  PS: Over wie er de werkelijke macht heeft heeft in het Vaticaan, zie bruggetje!!
  http://www.truedemocracy.net/hj31/14.html

  • De katholieke Kerk is (was?) het laatste instituut in het Westen dat weigerde de tijdsgeest aan te nemen. Geen feminisme, geen gender, geen quota vragen. De tijdsgeest en mainstream pers heeft steeds geprobeerd de weerstand van de Kerk tegen een dergelijke maatschappij te verzwakken. De aanval gaat tegen het laatste bastion dat uit wel overwogen theologische gronden weigert (de?) om naar de pijpen van het gouden kalf van de tijdsgeest te dansen.

 3. Arthur Schopenhauer over homoseksualiteit :’ iedereen is te verdoemen die tegennatuurlijke seksuele bevrediging zoekt, omdat daardoor de driften hun gang gaan maar de voortplanting wegvalt, die de enige mogelijkheid tot ontkenning van de wil tot leven in zich heeft. Hieruit is te verklaren dat pas bij de opkomst van het christendom, dat een ascetische strekking heeft, werd ingezien dat homoseksualiteit een zware zonde is.’

 4. Ik ben er bijna van overtuigd dat ook hij een homo is, het is te hopen dat hij nog geen misbruik maakt van kinderen

 5. Bonny kan misschien eens in de leer gaan bij de Hongaarse Minister Zoltan Balog, die bij de UNO op 5 december 2014 de waarde van de familie verdedigde en hiermee een voortrekkers rol vervulde. Hij haalde de nieuwe Hongaarse wet aan die alleen een huwelijk tussen man en vrouw voorstaat, omdat dit voor kinderen en hun welzijn nu eenmaal het beste is.

Reacties zijn gesloten.