8 gedachten over “Kristalnacht bij MR

 1. Als deze walen gaan roepen “geef ons wapens”, dan zullen ze er krijgen en die ook gebruiken. Dat is nu eenmaal het verschil tussen Vlaming en Waal zijn.

 2. Die “helaas” zou moeten vervangen worden ” met plezier” dat past beter bij hun puber mentaliteit . Wat is het VB toch verheven boven al dat politiek krapuul . Ik dacht ooit dat politiek iets te maken had met diplomatie , samen tot een oplossing komen . De meest simpelen in onze maatschappij zoals de rode schaamtelozen proberen op hun manier een probleem op te lossen door eieren of met iets dergelijks , ramen smerig te maken . Het wordt hoogtijd dat er een rechtlijnige beschaafde politieke partij aan de macht komt

  • Er is maar een rechtvaardige partij en dat is het Vlaams Belang maar deze zal spijtig genoeg nooit aan het bewind mogen deelnemen

  • In het rijk van de gelijkheid, en dat komt dichter en dichter bij, wordt ieder die niet met puisten overdekt is levend gevild.

 3. De syndicaten zijn een maffia geworden en zouden eens zeer goed moeten gecontroleerd worden door de overheid, maar daar schuilen helaas veel vriendjes van de syndicaten

  • Daarom Roger, willen de vakbonden dat (vanaf vandaag) wilde stakingen verboden worden, dit om hun leden terug te winnen want velen hebben de (pak)vakbonden allang de rug toegekeerd.

 4. Het gaat hier, zoals steeds, om politieke stakingen, en het daarbij gebruikte geweld, toont dan ook de ware aard van de “democraten”. We zijn opnieuw op weg naar een grootschalige terreur zoals ook al het geval was tijdens de stakingen tijdens de koningskwestie in 1950 en acties tegen de eenheidswet in 1960. (andere kleinere terreuracties nog buiten beschouwing gelaten). Het gevaar schuilt nu in het feit dat er enerzijds geen Rijkswacht meer is, en anderzijds dat er nu een ander leger klaarstaat, namelijk dat van onze “islamitische broeders”, samen met de “anti-fascisten, krakers, graffitispuiters, en ander uitschot!!”.
  Dit alles vormt een gevaarlijke cocktail. Neem daarbij nog een pers die volledig onder controle is van links , om te fungeren als “agitprop”, cfr de gekende sovjet methoden!!
  Gezien er geen Rijkswacht meer is, hangt de ordehandhaving af van de lokale politie, die in handen is van meestal corrupte dorpspolitiekers die uitblinken door een provocerende en tergende partijdigheid en selectiviteit. We zitten dus opnieuw in de 19de eeuw, met een “folkloristische burgerwacht!!” (bestaande uit invaliden,, de pré-natal en het “hospice”).
  Het schuim van de straat lacht zich al een breuk.
  De materiële schade, maar vooral de economische- en imagoschade zullen vooral Vlaanderen treffen. Dit laatste is ook de bedoeling.
  Achter al deze straatterreur en stakingen gaat dan ook de oorlog tegen Vlaanderen schuil. Deze straatterreur is dan ook geen toeval. We kregen immers al een voorsmaakje in het parlement. Gezien de snelheid waarmee dit alles gebeurt,moeten de plannen al een ganse tijd klaar gelegen hebben!!
  Het zal dus niet Jan Hesp zijn, als minister van binnenlandse zaken die hier iets zal kunnen of mogen aan doen!!.
  Zijn rol zal beperkt zijn tot het incasseren van de gerechtvaardigde verwijten uit Vlaamse hoek.
  De straatterreur zal echter door de linkse media( er zijn er geen andere meer) onder de mat geveegd worden. Dit alles in tegenstelling tot de symbolische acties, zonder schade, van rechtse en Vlaamse actiegroepen.
  Er staan ons dus nog moeilijke tijden te wachten, en we staan met lege handen.
  Alle sleutelposities zijn bovendien in handen van de mafia’s van de “broeders” en “kameraden”.
  De samenzweerders en saboteurs in de Lakensestraat en de Keizerslaan in Brussel zullen overuren kloppen…Als het om “les sales flamins” een “plezier” te doen is, dan kent de ijver en inzet immers geen grenzen.

 5. De ware aard van het socialistisch vakbondskrapuul komt, onderhandelen met een democratisch verkozen meerderheid doen ze niet. Enkel de taal van geweld en vandalisme kennen ze.

Reacties zijn gesloten.