8 gedachten over “Kracht van verandering

 1. Durven , vooral niet denken en gewoon doen ! Proficiat Manuela of hoe heet je nu Fatima ? .Volgens uwe Koran mag uwe vent je voortaan kletsen geven . Hij mag ook meerdere vrouwen huwen ! Vergeet je hoofddoek niet als je de deur uitgaat , toekomstgericht wordt dat een boerka . Door uw waanzinnige keuze val je nu onder de sharia-rechtspraak . Als je met een andere vent het bed induikt kan dat “steniging” betekenen ! Protesteer dan ! kom op voor gelijke rechten en eis dat je ingegraven wordt tot je midden , zoals de mannen . Je zult zeker het begrip en steun krijgen van uw partij . Nu nog BDW , Bourgeois die een baard laten groeien , dan begin ik toch te twijfelen aan het Vlaamsch karakter van de N-VA.

  • Beste Rene,
   U twijfelt een het Vlaamse karakter van N-VA. Sta mij toe u te zeggen dat er bij N-VA geen enkele Vlaamse reflex nog aanwezig is. Leden van N-VA die van hoog tot laag een mandaat bekleden zijn allen gerecupereerd door België. Zoals ik meermaals schreef (tot vervelens toe) ” N-VA is een ordinaire doordeweekse Belgische regime partij, niets meer, niets minder.

 2. Straf dat die zich op die manier laat fotograferen. Een vlaamsnationaliste die zich aangetrokken voelt tot de islam, ze is beslist niet de enige binnen de NVA.

 3. Indien Manuela niet meer op haar woorden wil letten, zou ze dat ook beter in daden omzetten. Wat met haar slaafse, onderdanige houding hier verre van het geval is.

 4. Ze kent ook het lied ‘waar Maas en Schelde vloeien’. Ze wou het zingen maar in deze locatie paste ze het aan, omdat je daar WEL op je woorden moet letten, zin of geen zin. Daarbij wat is er mis met ‘waar Tigris en Eufraat vloeien’ ?

 5. Is dat het nieuwe wc papier wat die enge gast daar in handen heeft?
  En dat mag allemaal in dit apenland….

 6. Het zoveelste voorbeeld van het Stockholm syndroom, en van een provocerende en tergende zelfverachting en zelfvernedering.
  En voor de rest maar “lullen” over het gebrek aan respect voor de vrouwen.
  Een fundamentele voorwaarde om gerespecteerd te worden, is dat men zich zelf respecteert.. en dus niet kruipt voor een “ideologie”(en dus geen godsdienst) waar de vrouw beschouwd wordt als een slavin!!!
  Manuela(ke) is dan ook het prototype van een soort vrouwen, dat dan ook schijnheilig vals zwijgt over verkrachtingen gepleegd door “onze islamitische broeders” in Europa.
  http://www.prisonplanet.com/feminists-mute-on-muslim-rape-epidemic-sweeping-europe.html
  Ik veronderstel dat deze problematiek dan ook niet aanbod gekomen is tijdens haar moskee bezoek. Dit zal zeker ook het geval geweest zijn voor de massale verkrachtingen in Irak en Syrië door ISIS,en soortgenoten!!!
  De vraag is dan ook wat Manuela(ke) daar in de moskee gaan doen is???
  Dient dit bezoek om de aandacht af te leiden van de recente uitspraken van Bartje over racisme??
  Of nog erger : Is ze één der zovele “mollen” binnen de N-BA .. die dan op geregelde tijdstippen meewerken aan het beschadigen van de partij, om te voorkomen dat er teveel nuttige idioten in zouden blijven geloven.(en dit ten nadele
  van de “democratische” partijen).
  Ik dien dan ook, voor de zoveelste maal, vast te stellen dat de N-BA een gecontroleerde oppositie is door het regime.. en een wapen dat ingezet wordt tegen Vlaanderen en de Vlamingen.

 7. Manuela, gehuwd met de broer van prof. Alex Haelterman. De prof, product van Eyskens, verdediger van het ACW, en voorstander om het spaargeld van Tak 21 zwaar te belasten. Als profiteur van Vlaanderen-vakantieland met familiereisjes betaald door de belastingbetaler, zoekt zij misschien opnieuw naar een lucratieve job bij de godsdienst van de vrede en kan zij de reisjes naar Syrië,Yemen,Somalië en Nigeria promoten.

Reacties zijn gesloten.