Koest, terug in uw kot!

Daar zijn we weer:  een eigen mening, een beetje kritiek, een gedurfde uitspraak en heel de politiek-correcte wereld steekt het vermanend vingertje op. 

Koest, terug in uw kot!

Gedonder om uitspraken Britse EP-er

De Britse Europarlementariër Godfrey Bloom heeft zich nogal wat op de hals gehaald door te zeggen dat zijn land geen hulp meer moet bieden aan “bongo bongo landen”. Bloom deed zijn uitspraken tijdens een bijeenkomst van zijn partij de UK Independence Party (Ukip). Volgens Bloom gaat het Britse hulpgeld op aan Ferrari’s, zonnebrillen en appartementen in Parijs.The Guardian plaatste gisteren een video van Bloom’s toespraak waarna politici van andere partijen, met name Labour, de leiding van Ukip opriepen de Europarlementariër weg te jorissen. Of dat er ook van komt valt te bezien, maar Ukip zit hoe dan ook in zijn maag met de uitspraken. Partijleider Nigel Farage heeft er al een dagtaak aan om aan te tonen dat zijn partij uit fatsoenlijke mensen bestaat. Volgens een woordvoerder worden de uitspraken van Bloom “op het hoogste niveau besproken”.

De kop van jut in de kwestie zelf vindt het ondertussen belachelijk. Het feit dat hij met een Poolse getrouwd is en twee medewerkers uit Kashmir heeft geeft volgens Bloom al aan dat hij absoluut geen racist is.

http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2013/08/gedonder-om-uitspraken-britse-ep-er