Koerswending in Zweden?

De Zweden hebben er uiteindelijk genoeg van.  Genoeg criminaliteit, genoeg immigranten.  Genoeg.  Ondanks de leugenpers, ondanks hun leugenachtige politici en anti-christelijke kerkleiders.  Het wordt hoog tijd dat ze daar wakker worden!
Volgens een opiniepeiling van YouGov, zouden de Zweedse Democraten vandaag de grootste partij van het land zijn.  Ze zouden elke vierde stem in het kieshokje krijgen: 25.2%, gevolgd door de sociaal-democraten met 23.4%, de Moderaten 21%.

Oorlog is de voortzetting van politiek met andere middelen
Afgelopen dinsdag (18 augustus) heeft de Deense krant Jyllands-Posten een artikel gepubliceerd waarin men Zweden beschrijft als een toenemende verscheurde samenleving. Men bedoelt dat het politieke establishment in Zweden blind is voor de uitgebreide sociale problemen die het gevolg zijn van de massaal stijgende immigratie, terwijl het verzet groeit tegen immigratie. De Jyllands-Posten trekt een drastische conclusie: Als Zweden er niet in slaagt om politieke oplossingen te vinden voor de immigratie-gerelateerde problemen is het risico groot dat er politiek geweld ontstaat en – in het verlengde – burgeroorlog.  Lees verder…

7 gedachten over “Koerswending in Zweden?

 1. Het politieke establishment in Zweden is helemaal niet blind voor de problemen. Dit establishment veroorzaakt immers zelf en opzettelijk deze problemen.. Het gaat hier gewoon om verraders en saboteurs. Ze voeren simpelweg het Coudenhove Kalergi plan uit.
  Dat links daar aan de macht kan blijven komt door de “sociale verzorgingsstaat” waarmee massaal stemmen gekocht worden.
  Een grondige analyse krijgt men in het boek “Defeating Eurabia” van Fjordman.
  Dit “multikul” wapen gaat ten andere gepaard met andere wapens die worden ingezet om de maatschappij te vernietigen , zoals :de holibi problematiek, het feminisme, mensenrechten, democratie, gelijkheid… enz..enz…met daarbij dan de niet aflatende strijd tegen racisme, xenofobie, seksisme, discriminatie.. enz..enz… Deze begrippen zijn in feite dekmantels voor de klassieke marxistische klassenstrijd.
  Bron : Defeating Eurabia- Fjordmann , pagina 305.
  Hoe sterk de Zweedse democraten ook mogen uit de stembus komen, de rest zal steeds samenspannen.. en als het nodig is kunnen de “stemmentellers” nog bijsturen waar nodig!!! (cfr de principes van Lenin).
  Moest er een begin van burgeroorlog ontstaan , zal er zonder het minste probleem beroep gedaan worden op buitenlandse politiediensten en legereenheden.
  Er is immers al Eurogendfor.(met ook Europol).
  http://www.eurogendfor.org/organization/what-is-eurogendfor
  Deze dienst zal de komende jaren nog verder uitgebreid worden.
  Vergeet ook niet het Europees leger, waar aan gewerkt wordt.
  De grond van de zaak is, zoals bij ons en elders, dat er een “klootjesvolk” is (een meerderheid) die stemt voor de ondergang, en wiens stemmen worden gekocht met allerlei voordelen, en waarop ook ingespeeld wordt via de cultuur van de afgunst en nijd!!!
  Het uiteindelijke doel is de NWO, een communistisch terreur regime zoals in de USSR, en zoals het ook beschreven werd in het boek 1984 van George Orwell.

 2. Ik las heden online HLN , dat grote onlusten waren uitgebroken in het Oost-Duitse Suhl tussen asiel bewoners die daar wachten op een nieuw baasje . De aanleiding , een man had na toiletbezoek zijn achterwerk proper gemaakt . Hij scheurde daarvoor pagina’s uit de Koran en wierp deze in de WC-pot … De hel barstte los , er vielen verschillende gewonden , een lynchpartij kon gelukkig op het nippertje worden vermeden . Heel het incident berustte op een misverstand ! De man had de reinigende werking van de Koran verkeerd begrepen , met alle gevolgen.
  Hij mag zich gelukkig achten dat dit soort “reiniging” niet in Saoudi Arabia gebeurde want dan riskeerde hij zeker een “gasboete”

  • Wie legt er nu een koran in het wc-hokje? Da’s toch om moeilijkheden vragen!

   • Volgens een onbetrouwbare bron is er een nijpend gebrek aan WC papier maar niet aan Koran’s . Zo lost het ene probleem het andere op

    • Als Allah geen discriminerende maatregelen had genomen zou het probleem nooit ontstaan zijn. Neem nu Mohammed :’ hij bevuilde nooit zijn kleren. Wat hij ook afscheidde werd onmiddellijk door de aarde opgenomen en verborgen. Hij rook nooit onaangenaam en verspreidde een geur van kamfer en muskus.’
     Zo simpel kan het zijn als Allah zijn gaven eerlijk verdeeld had.

   • Wie legt er nu een koran in het asielcentrum? Da’s toch om moeilijkheden vragen!
    Die immigranten hebben tenslotte alleen een dure i Phone bij, niet eens een identiteitskaart.

 3. Hoog tijd om de ‘belgische truc’ toe te passen in Zweden: een of andere ‘democratische’ partij omvormen tot een rechtse partij à la NVA, dwz tot na de keus, om de Zweedse Democraten leeg te zuigen. Daarna terug volop een links beleid volgen. Werkt prima.

Reacties zijn gesloten.