Knack wil de verkoopcijfers opkrikken…

… en mikt daarvoor op ‘nieuwe’ lezers

Toen bekend geraakte dat de Nederlandse Moslimkrant een ‘glossy‘ wil maken over Mohammed, zag Knack hierin een onverwachte kans om ook de Vlaamse bevolking uitgebreid kennis te laten maken met ‘s werelds meest misbegrepen man.    Knack zal grotendeels de uitgestippelde lijn van de initiatiefnemer Brahim Bourzik volgen, zij het met Vlaamse accenten.

Zo worden volgende rubrieken voorzien: reisadvies, subsidiëringsaanvragen, haarverzorging  – ‘Wat als ik geen baardgroei heb?’, ‘Help, ik heb roos onder mijn hoofddoek!‘  –  , tips door een voedingsconsulente – ‘Zijn witte eieren halal?’ – , Laurent geeft spirituele raad… enz.

Ook wordt er ingespeeld op de duo-nationaliteit en de betrokkenheid in de Vlaamse  Beweging.  Er wordt een petitie opgestart om de zwarte Kalifaatvlag op het Monument van de Vrede – de IJzertoren – te plaatsen.   Kortom: de Vlaamse ‘Mohammed’ gaat verder, zoekt dieper, overtuigt beter dan de Nederlandse, die eerder een Playboyversie verkiest:

 “Mohammed was een sexy man. Hij had zeker negen vrouwen. Om die tevreden te kunnen stellen, moet je wel verdomd sexy zijn. Hij was geniaal. Hij was een geestelijk leider, een huisvader, alles in één. Ik denk dat George Clooney jaloers op hem zou zijn.”

Exclusief een vingeroefening in de bekende Knackstijl, die onze medewerker van Studio Rony kon inkijken:

Mohammed weekly

Alle rechten voorbehouden aan Mohammed. Klik voor vergroting.

We houden jullie op de hoogte.

Wes Hardin

6 gedachten over “Knack wil de verkoopcijfers opkrikken…

 1. Volgende stap van Knack , om toch maar enkele exemplaren te kunnen verkopen , de teksten volledig in het arabisch voor de integratie te bevorderen .

 2. Als Mohammed sexy was, dan zijn DSK, Sarkozy, Hollande, of Berlusconi dat ook, want daar hangen ook altijd veel vrouwen rond. Macht of geld erotiseert.

  • Om dan nog niet te spreken over de voetballers… zij lopen weg met de mooiste (èn “duurste”)vrouwen, beste Frans.

 3. Wes, knack staat thuis op de lijst van verboden artikelen samen met de koran, de bijbel, de morgen en nog veel linkse kranten, alles wat zich inlaat met islam valt onder dezelfde noemer zoals de brt, spa, groen, cd&v, pvda, vld en nv-a.
  Vlaanderen moet heel snel de koers wijzigen zo niet gaat het de totale vernietiging tegemoet en dat mogen wij onze kinderen en kleinkinderen niet aandoen.

 4. “Onze nieuwe KNACK Import nieuwtjes” uit het leven zoals het is !
  AL IETS GEPAKT ?

  Een ‘nieuwe Belg’ van Noord-Afrikaanse afkomst

  komt bij de dokter en zegt dat hij zich ziek voelt.

  De dokter neemt zijn temperatuur en ziet

  dat de man 39,5° koorts heeft.

  ‘Heb je deze morgen al iets gepakt ?’ vraagt de dokter.

  ‘Just ne velo om naar hier te komen ‘ zegt de Marokkaan.

Reacties zijn gesloten.