Klootjesvolk met net genoeg voedsel vecht niet.

Di Rupo en ps wensenEerst lees je;
Pascale Peraita (socialist), directrice van de Brusselse daklozenorganisatie Samu Social wiens toploon eerder al voor een polemiek zorgde, woont in een woning van het Brusselse OCMW. Je weet wel die dame Peraita die als directrice van Samu Social een jaarloon van 192.705 euro opstrijkt.http://www.clint.be/actua/ps-brussel-vult-de-eigen-zakken-het-eerst

Even verder lees je dan;
Steeds meer huurders dreigen uit hun huis te worden gezet door de vrederechter vanwege een betaalachterstand. In 2012 waren het er 13.571, dat zijn er 800 meer dan in 2011 of een stijging van goed 6 procent.

En nog wat verder;
Het aantal Belgen die moeten rondkomen met een leefloon is dit jaar opnieuw aanzienlijk gestegen, na een stabilisatie in 2011 en 2012. Dat blijkt uit cijfers van de Programmatorische Overheidsdienst (POD) Maatschappelijke Integratie. Tegen het einde van het jaar zal de groep mogelijk met drie procent zijn aangegroeid.
En het gaat maar door;
Het aantal gezinnen dat om financiële redenen één of meer energierekeningen niet of niet tijdig kan betalen is 6 procent van de bevolking. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Economie Johan Vande Lanotte op een schriftelijke vraag van Peter Logghe (Vlaams Belang).

Verder;
Met 1.311 faillissementen komt de maand oktober op de tweede plaats terecht in de lijst van zwartste faillissementsmaanden ooit. Alleen september, toen 1.332 bedrijven over de kop gingen,  dienden meer bedrijven de boeken te sluiten.
In vergelijking met oktober 2012, dat met 1.220 faillissementen tot  voor kort de absolute recordmaand was, gingen er in oktober dit  jaar ruim 7% meer bedrijven over de kop.

Allemaal onkundigen of marginalen gaat er bij velen door de geest, maar is dat wel zo, en dan lees je verder;
De elektriciteitsfactuur dreigt de komende jaren flink duurder te worden. In de periode 2013-2020 moeten de gezinnen en bedrijven 5,7 miljard euro extra bijdragen voor de steun die via groenestroomcertificaten aan windparken wordt gegeven. Van die 5,7 miljard euro vloeit 3,5 miljard euro naar de windparken op zee.

Verder;
Vlaamse gemeenten hebben de voorbije jaren miljoenen euro’s aan lokale schulden doorgeschoven naar TMVW Als het verkeerd loopt met die financiering, komt de rekening terug bij de gemeenten, naar u en ik dus  http://www.tijd.be/r/t/1/id/9426418 
De Vlaamse overheid houdt geen toezicht op TMVW, omdat die ook in enkele Waalse gemeenten actief is. Daardoor valt ze niet onder de Vlaamse regelgeving.
Maar confederalisme, oo neeee dat niet.

Lees je nog verder waar deze francofiele regering echt mee bezig is,  heel constructief,
lees verder; Let wel, Vlaams belang is nu vervangen door NVA

-Patrick Dewael hekelt de recente voorstellen van de N-VA.
-De CD&V’ers Eric Van Rompuy en Mark Eyskens hebben duidelijk afstand genomen van de congresteksten die de N-VA woensdag voorgesteld heeft. “Dit is onaanvaardbaar voor ons”, zei
Van Rompuy in Mise au Point op de RTBF, ze kregen bijna een staand applaus van de waalse partijen zeker van het FDF
“Muyters laat ongeschoolde jongeren in de kou staan”
-De bewering van N-VA, als zou de federale regering dit jaar bewust een pak minder ontvangsten uit de gemeentelijke opcentiemen doorstorten aan de lokale besturen, is onjuist.
De politieke partijen kunnen zich niet vinden in de visie die de N-VA uiteenzet in haar congrestekst. Niet alleen de Franstalige partijen zien de plannen niet zitten, ook de andere Vlaamse partijen begrijpen het niet.
-NVA wil spoorwegen in 6 splitsen zeggen de politieke partijen.
-“N-VA wil België uitkleden en dat willen wij niet.
Patrick Dewael (hOpen Vld) “Het gaat hier om omfloerst separatisme”
Het FDF had een congres in Namen, waar ging het over; “Weten wie wel of geen zin heeft om met de N-VA te regeren.
-De plannen van de N-VA verdelen de Vlamingen. Dat blijkt uit een “exclusieve” peiling.
-Karl-Heinz Lambertz (socialist), minister-president van de Duitstalige gemeenschap;
“plannen NV-A niet compatibel met de mijne”

Gaan ze vanaf nu ook na ieder congres van de klassieke partijen de voorstellen wekenlang laten afkraken door de anderen partijen, de paar oneliners er uitpikken en daar hele terzake-panorama-mise au point-avonden mee vullen op VRT, VTM, RTBFen regionale zenders, ook via al de mogelijke andere media, al de gazetten en dat zonder reactiemogelijkheid en betrokkenheid van de besproken partij.

Er zal niets veranderen zonder de opdeling van het onland B, het zijn de broedsels van de oude krokodillen, de croo, toback, enz,  die de richtlijnen van hun peetvaders ontvangen, de peetvaders die hun rijkdommen konden vergaren dank zij de diensten bewezen aan het hof, het franstalig grootkapitaal en vakbonden. Het zijn de Vlaamse klassieke partijen die nu bij di rupo op de schoot zitten en samen met het hof alle mogelijkheid in het werk zetten om dit onland en dus hun verzekerd inkomen te bestendigen.
Hun nazaten moeten enkel het mooi weer verkondigen.

Zij noemden zichzelf in vergelijking met de Vlaams-nationalistische partijen, telkens weer de “democratische partijen”, de anderen waren dat dus niet, dat sloeg al een tijdje niet meer aan, dus noemen ze zichzelf nu de politieke partijen, alsof de Vlaams-nationalistische geen partijen zijn maar een bende ongeregelde idioten. Let maar op die beeldspraken, er zijn er nog.

En dan zijn we terug aan het begin van ons verhaal, deze regering gaat schulden aan, 30 miljard € erbij, bovenop de vorige 370000 miljard €sinds di rupo aan de macht is en dat enkel en alleen om het land b  bij elkaar te houden, met die leningen  samen met de belastingopbrengsten van Vlaanderen  worden wallonië en brussel van de ineenstorting gered. Dit ten koste van onze sociale verworvenheden. Meer en meer Vlaamse gezinnen geraken in moeilijkheden, diegenen van waar sprake hebben de spaarpotjes van hun ouders ook al mogen aanspreken en die zijn nu ook leeg. Als de pensioenen niet aangepast worden aan de levensduurte krijgen we nog massale armoede bij onze ouderen.
Vlaanderen rijk, wij ook rijk, wij arm, Vlaanderen ook arm zei di rupo.
De strategie begint goed te werken, en ligt in het verlengde van de francofone strategie, het enige doel is dat bij de opdeling van de failliete EU, Vlaanderen meegesleurd wordt met de zuidelijke gedevalueerde landen. De strategie van deze regering is dus niets doen, Brussel, Vlaanderen,  en dus de haven van Antwerpen komen zo in de Franse invloedssfeer terecht als de EU barst. Een cadeau van de walen aan hun moederland.

2 gedachten over “Klootjesvolk met net genoeg voedsel vecht niet.

  1. Ik moet en wil het hier niet opnemen voor N-VA. Feit is dat ze nu ook binnen het cordon zitten (ook al zeggen ze van niet). Samenwerken met het Vlaams Belang NOOIT (dixit Jan Jambon). Ze gaan bij N-VA misschien nog blij zijn met een samenwerking, dus Bart, Jan, Ben, en andere N-VA ers blijf de uitgestoken hand niet weren. Voor een onafhankelijk Vlaanderen samenwerking NU!!! 2014 is de laatste kans.

  2. Ze werken liever samen met socialisten, liberalen of kaloten daar volgens hun passen hun programma beter bij deze charlatans aan en het Vlaams Belang is in volle tegenstrijd met hun programma dixit BDW

Reacties zijn gesloten.