Klimaat: gevolg = oorzaak

Afbeeldingsresultaat voor piers corbyn

Door mensen veroorzaakte klimaatverandering bestaat niet. Dat heeft astrofysicus Piers Corbyn (… hou het stil: broer van Jeremy Corbyn) gezegd in het programma van James Whale op talkRADIO.

“0,3 procent van de klimaatwetenschappers heeft gezegd dat de mens verantwoordelijk is voor 50 procent van de opwarming. De rest heeft hier niets over gezegd.” Bij die 0.3%: een schoolspijbelaarster uit Zweden.

De concentratie koolstofdioxide is een effect van klimaat, niet de oorzaak, stelde hij.

Het klimaat verandert en de CO2-concentratie volgt de temperatuur, aldus Corbyn.
Deze verandering wordt volgens hem veroorzaakt door de zeewatertemperatuur en de manier waarop de straalstroom werkt.

De CO2 die wij produceren zorgt ervoor dat planten sneller groeien, merkte de astrofysicus op.“CO2 is het gas van het leven en we willen daar meer van, niet minder,” zei hij.
Als de CO2-concentratie wordt verdubbeld, groeien planten 40 procent sneller, klonk het. Dat betekent dat boeren opeens veel grotere oogsten zullen hebben, zei Corbyn. Daarom stoppen tomatentelers CO2 in hun kassen zodat tomaten sneller groeien, voegde hij toe.

97% vs. 0.3% – Presentator Ricky Freelove zei vervolgens dat 97 procent van ’s werelds meest vooraanstaande klimaatwetenschappers stelt dat global warming echt is.

Dat is onjuist, reageerde Corbyn: “0,3 procent van de klimaatwetenschappers heeft gezegd dat de mens verantwoordelijk is voor 50 procent van de opwarming. De rest heeft hier niets over gezegd.”

1 gedachte op “Klimaat: gevolg = oorzaak

  1. Doe het niet vlak na het eten maar enkele uren later, kijk naar die Zweedse trekpop en je ziet waar de ringen zitten waaraan de klimaatmaffia trekt, als die naar links trekken dan gaat die Zweedse trekpop naar links, trekt die naar rechts dan gaat die Zweedse trekpop naar rechts. Daar ze afwezig is op school hoort ze 0,0 punten te scoren.
    weet dat de klimaatmaffia maar ėėn doel heeft nl. Onze leefwereld naar de kloten draaien en dat puur voor eigen belang. Stem die linkse groene rotzooi richting containerpark en sluit alle hekken goed af zodat wij terug een leefbare wereld bekomen.
    Ik ga mij niets ontzeggen en ik zal nooit een stem verknoeien aan die groene linkse troep huichelaars/zakkenvullers.

Reacties zijn gesloten.