6 gedachten over “Klein verlet voor seriemoordenaar

 1. De vampier van muizen, waar is den tijd . Ik was als jonge agent een tijdje belast met het rapport en kwam regelmatig in het Justitiepaleis . Ik kreeg de gelegenheid om in mijn vrije tijd dat proces te volgen . Ik hoorde in al zijn details wat voor weerzinwekkende daden die man op zijn kerfstok had. Wat het meest op mij indruk maakte . Ik zag in de beklaagde geen monster maar een normale man , ietwat schuchter. Het is toch niet te geloven tot wat voor onvoorstelbare daden onze medemensen in staat zijn . Ik denk niet enkel aan die vampier , IS en dergelijken , ik denk ook aan bepaalde politiekers die beslissingen nemen met katastrofale gevolgen voor de toekomst

 2. Censuur bij “Doorbraak” i.v.m. het artikel van Johan Sanctorum?
  Ik acht dit zeer goed mogelijk…
  Maar… ook censuur bij het Vlaams Belang?
  Op de video is het antwoord van minister Geens
  aan Filip Dewinter vakkundig weggeknipt. 😉

  • Alle VB-clips laten slechts de interpellatie van de betrokken volksvertegenwoordiger zien. Ze zouden bij het VB niet bepaald slim zijn als ze – als oppositie – ook nog eens reclame voor de meerderheid zouden maken, he! Naar het motto: te goed is half zot.
   Uitzondering EU-parlement die door de EU geregisseerd worden.

   • Dus toch ‘n beetje censuur…
    Persoonlijk bekijk ik graag de twee kanten van een medaille en hoewel ik het eens ben met de interpellatie van Filip Dewinter had ik wel graag de reactie van de minister gehoord.
    Niemand hoeft voor mij te bepalen wat ik juist wel mag horen of mag zien en ik meen wel zelf te kunnen onderscheiden wat “reclame” of propaganda en wat eventueel een ernstig antwoord is op een interpellatie.

    • Dan zul je op de webstek van de CD&V moeten kijken naar een antwoord of bij Geens zelf. Straf: dat wisten we nog niet. Het VB dat het cordon toepast. Gods wegen…

 3. Enkele bemerkingen :
  1. Als de doodstraf indertijd was uitgevoerd geweest stelde het probleem zich vandaag niet met zijn “uitstapje”.
  2. Als dergelijke “uitstappen ” toegestaan worden… dan gaat daar gewoonlijk één of andere “koehandel” mee gepaard. Wat werd er daar achter de schermen afgesproken??
  3.Of diende deze uitstap, met al de publiciteit, om de aandacht van andere vervelender zaken af te leiden?? Zoiets gebeurt nooit zomaar. Over de “vorige uitstappen” werd immers niets bekend gemaakt.
  Een zaak is wel zeker : dit incident trekt eens te meer de aandacht op de politiek en het gerecht, die beiden in staat van ontbinding verkeren.

Reacties zijn gesloten.