Kindsoldaten van de propaganda

mediamanipulatieZoals na elke islamitische terreurdaad begint ook nu de grote negationistische witwasoperatie in de media om de verantwoordelijkheid van de islam te ontkennen.

Natuurlijk worden daarbij opnieuw de kindsoldaten van de propagandaoorlog opgevoerd. Op enkele nieuwssites werd een filmpje getoond van een moslimjongetje van een jaar of tien, dat tijdens een herdenkingsmoment in Brussel in het Engels op de stoep schreef “Geef de islam niet de schuld” en “Haat de islam niet”. Hij werd dan ook prompt geïnterviewd en gefilmd en dreunde braaf zijn ingestudeerde lesje af. Een goebbelsiaans staaltje islamitische propaganda.

Ach, Stalin en Hitler lieten zich soms ook fotograferen met terwijl zij een schattig kindje een aai gaven. De moslims doen nu hetzelfde, en de media werken er ijverig aan mee. Voer op Youtube of Google maar eens de zoekterm “don’t blame islam” in en u zal zien dat er een systeem inzit. U krijgt dan honderden titels van toespraken, artikels, videofilmpjes en zelfs liedjes waarin die term wordt gebruikt, na elke aanslag, na elke islamitische gruweldaad, gaande van “don’t blame islam for Boko Haram” tot “don’t blame islam voor Brussels”. Zo werkt hersenspoeling: als mensen honderden keren hetzelfde te horen krijgen, gaan ze het nog geloven ook. Zelfs al is het een flagrante leugen.

Marc Joris