14 gedachten over “Khorsabad, Nimrod, Hatra en nu Palmyra?…

 1. Iets dat al lang zijn ronde doet op sociale media komt nu eindelijk in het nieuws. Er zitten tussen de bootvluchtelingen infiltranten van IS die hier Europa overspoelen, hun tijd moeten afwachten, mensen ronselen om hier op gepaste tijd de boel in brand te steken. De lont hebben ze al, men moet juist nog de gordel om. Al die jonge maagden die ze verleden jaar al ontvoerd hebben zullen al bevallen zijn en wachten om opgeleid te worden als wandelende bom om ingescheept te worden.

  • Binnenkort zal men weer massaal melding gemaken van verwarde enkelingen.

  • Het ergste van dit alles , ze stemmen bovendien op de socialisten en de groenen , de enigsten van wie ze nog steun , begrip en hulp mogen verwachten , want het zijn tenslotte “menschen” zoals jij en ik , maar die verward zijn door psychische problemen .

 2. Laat de Amerikanen het maar oplossen, door hun schuld is het soenitische IS ontstaan, zij moesten immers ten allen prijze de sjiieten aan de macht brengen in Irak. Tipisch links gedachtengoed: steeds opnieuw de wereld willen veranderen, zonder evenwel op de gevolgen te letten (ja ook cowboy Bush is in dat opzicht links, zie de bemoeienissen van de ‘conservatieven’ om Europa multicultureel, lees islamitisch te maken)

 3. En wat doet de internationale gemeenschap om dit barbarisme te stoppen? Om dit werelderfgoed te beschermen? Juist, niets, enkel toekijken ! Een regelrechte schande is het. Wat een geëtaleerde internationale zwakte, tenzij alles mag plaatsvinden met goedkeurend geknik van Odrama.

 4. Wat een beperktheid in aanvoelen en denken langs de andere kant.
  Door bombardementen onder Churchill gingen heel wat oude kunstschatten verloren : 1919 Afghanistan + 1920 Basra, Bagdad, Mosul waar in zijn geheel 97 ton bommen werden gedropt.
  De Engelse bommenregen verwoeste kunststeden als : Dresden, Leipzig, Lübeck, Stralsund, Königsberg, Breslau, Potsdam, Jena, Trier, Bayreuth, München enz. enz.

  • Kunststeden waar de oorlogsindustrie vele malen groter is als de kunstactiviteit noemt men legitieme doelen. Waarom mochten alleen de duitsers steden bombarderen?

 5. Zo eigenaardig is dat toch niet, beste tjenne, want… zoals de media ons wilden wijsmaken, zijn dit allemaal ARME sukkels die er toch tussen de 2.500 & 3.500 euro voor over hadden om de overtocht naar Europa te bekostigen.
  Met gesloten ogen kàn men reeds zien dat dit leugens zijn, want… de méésten van hen, moeten leven van MINDER dan 4 euro/daags in hun thuisland.
  Veronderstellend dat zij “het zuinig-aan doen” èn één euro/daags ZOUDEN kunnen besparen, dan moeten zij er vele jaren voor kunnen sparen, INDIEN hùn verpauperde familieleden ermee zouden akkoord zijn om minder te eten terwijl die loslopende snotneuzen telkens het weinig-voorhanden-zijnde geld oppotten…. dàt mogen de media trachten wijs te maken aan “mijn metje”, zij is al dood van tijdens WO ll.
  Het zijn de oliesjeiks die “lammeren”, op voorwaarde van “onrust te stoken in de rangen van de ongelovigen” —> éérste bevel van Mo aan zijn volgelingen in +- het jaar 623

  • maar zelf willen de oliesjeiks geen ‘vluchtelingen’ op hun grondgebied onderdak verschaffen omdat ze schrik hebben van ‘onrust’, die hierdoor zou kunnen veroorzaakt worden.

 6. Wat wij nu meemaken wereldwijd is een “oorlog” tussen de beschaving en de primaten . In het zuiden van Thailand zijn er weer een aantal bommekes ontploft . Gelukkig in Khorat (ong . 240 km ten noorde van BKK ) waar ik woon is een kopvod , een rariteit , een bezienswaardigheid , een boerka pyama of baardaap , dat zie je helemaal niet . Vraag is , hoelang zal het nog duren voor hier ook bommen ontploffen , want die pest , die kanker , vreet alles weg wat vredelievend en menselijk is

 7. Het is toch prachtig die eeuwenoude cultuur , lang voor de tijd , van Allah and his band . Wat mij het meeste opvalt in onze hoogstaande beschaving met al zijn technologische middelen ! Ze doen er alles aan om bootvluchtelingen veilig aan wal te brengen . Voor de mensenmoordenaars , afhakken van hoofden, folteren , kruisigen , executies a volonte , kinderen , weerloze mensen .Vrouwen te koop op slavenmarkten enz , daar is blijkbaar minder aandacht of begrip voor . Ze gooien hier en daar een wel paar bommetjes maar veel effect hebben die blijkbaar niet want die IS wordt blijkbaar met de dag machtiger , dank zij de geheime sponsors , want niemand heeft blijkbaar geen idee “wie kan dat nu zijn ?” Daar staan nu de groten der aarde , in hun hemd met al hun wapenmogelijkheden die ons moeten beschermen tegen de primaten . Zonder enige twijfel worden momenteel , enkele missioarissen van IS , gered als bootvluchteling , die de opdracht hebben Europa te beschaven

 8. Miljoenen kreeg het Iraakse leger van Barack Obama om de strijd op te nemen tegen IS. Nu heeft IS de grootstad Ramadi veroverd en het Iraakse leger heeft zich uit de stad teruggetrokken, beter gezegd : het ging lopen met het achter laten van pantsers, munitie, wapens en nog van dat tuig. Dus de ganse ballast die een leger bij een ‘strategische ‘terugtocht alleen maar hindert.
  IS heeft het tuig dankbaar in bezit genomen en het Pentagon via een Internet-Video de ontvangst ervan bevestigd.

  • Doet denken aan de vlucht van het Britse expeditieleger uit onze contreien in ’40, ook met achterlating van tienduizenden kanonnen en voertuigen. De geschiedenis herhaalt zich.
   Saddam had dan toch gelijk: de dwaze inval van de VS was ‘de moeder van alle oorlogen’. Laat de VS er nu maar voor opdraaien ook, en alle vluchtelingen welkom heten, zo zijn wij er vanaf.

Reacties zijn gesloten.