8 gedachten over “Kan er iemand nog dieper in het stof kruipen?

 1. en op vraag van de muslim refugee heeft de pope ook zijn kloten gekust !

 2. Mensen wat een afgang. Ipv. op te roepen tot een nieuwe kruistocht, het zijn geen pausen meer als vroeger.

  • Inderdaad als christen zeg ik dat we klote Pausen ,kardinalen en Bisschoppen hebben enkele uitzonderingen niet te na gesproken.Het is ook daarom dat de kerken op vele plaatsen leeglopen en dat er volgens mij geen roepingen meer zijn. We missen vele Monseigneurs zoals Monseigneur Lefevre.

 3. Misschien kan het navolgend gesprek met Wim van Rooy als tegengif dienen?
  “Gesprek op Niveau” van geenstijl.tv…

 4. Het wordt routine. Na iedere aanslag doorlopen de media dezelfde fasen. Na berichtgeving met experten in de studio volgt het huichelen van alle polit-kruipers. Dan breekt een collectieve treurnis uit. Na drie à vier dagen verdwijnt het thema dan verder naar de achtergrond om dan naadloos en definitief te verdwijnen in de kuilen van onderzoekers.
  Tijdens dit spel verheffen dan steeds de islam ‘begrijpers’ hun hatelijke koppen en maken de toeschouwer en lezer duidelijk dat dit alles niets met de islam te maken heeft, ondersteund door slaafse groenen en lamenterende linkse.
  De paus heeft zich mooi geleend om het beeld te vervolmaken.

 5. De bedoeling van de pope zijn uiteraard “goed” Hij wil aanduiden dat zijn Christelijk geloof , een geloof van liefde is Liefde voor alles en nog wat . Hoe naief een pope toch kan zijn , want zijn grote Islam concurent zien en ervaren dat als een zwakte , een voddepop waar ge vanalles kunt mee doen ,omhooggooien , tegen stampen , uwe voet opzetten. De Christelijke voddepop , laat begaan gedreven door de naastenliefde . Wat wij nodig hebben is een nieuwe Pieter De Kluizenaar en een nieuwe
  Godfried van “Boeljon”…om heel die nest ” machtwellustige Heidenen ” een pak op hun blote Islamkont te geven Als de Paus eens zou toegeven , ( hij of zijn voorganger ), dat de “Hel” niet bestaat . Als de Paus een ervaringdeskundige op het gebied van “bidden” eens zou toegeven dat al dat bidden geen “fluit” helpt, integendeel, de wereld is er niet beter van geworden . Onze Pope moet terugvechten en een VB lidkaart aanschaffen,….. zeggen wat zijn volgelingen denken Zijn slagzin moet worden …..”Eigen Christenen eerst”

Reacties zijn gesloten.