6 gedachten over “Juist!

 1. Pegida blijft een zeer kleine minderheid. 90% der duitsers gedraagt zich als een zwerm vogels of een school vissen: allemaal in dezelfde richting. Waar in andere landen conservatieve partijen tot 25% halen, is dit in D beperkt tot 10%, en dan nog. Bernd Lücke is niet eens rechts, maar hij werd deze week van de ICE trein gepest door ….voetbalfans die hem een nazi noemden. Het linkse komt in D vanuit de bevolking zowel als vanuit de elite, dat is het verschil. De CDU maakte een linksruk NADAT de kiezers naar links waren afgeslagen.
  Vandaag wordt in de Bundestag besproken hoe ze nog meer moslims kunnen opvissen op zee, hoe ze de oversteek legaal kunnen maken (cruiseschepen?), en hoe ze beter te verdelen over de DU (Duitse Unie, vroeger EU)

  • Een minderheid of enkeling heeft altijd de kar getrokken, als de idee doordrinkt springen anderen op de kar.
   In Duitsland is geen stemplicht, er zijn er dus heel wat die niet meespelen met dat zottekensspel, omdat ze beseffen dat ‘mochten verkiezingen wat uithalen, waren ze al lang afgeschaft’.
   Zoals Vlamingen tot op de dag van vandaag nog met hun verleden om de oren worden geslagen, als ze geen correct politieke mening verkondigen, is dit verschijnsel in Duitsland 100 x erger. Dit is niet zonder gevolgen. Maar de ‘foute’ zijn met meer dan verkiezingen laten uitschijnen, echter machteloos, zoals elders.
   Begin 2013 was er nog een rondvraag in verband met ‘Einwanderung’ die door Focus op 2 maart 2013 gepubliceerd werd : twee derde van de Duitsers wou de grenzen toe voor de ‘Einwanderer’.

   • Ter staving dat dat zottekensspel der verkiezingen niets uithaalt, hier een uitspraak van Horst Seehofer, minister president van Bayern, in het programma ‘Pelzig unterhält sich’ waar op 20.05.2010 Seehofer te gast was.
    ‘Diejenigen, die entscheiden sind nicht gewählt. Und diejenigen, die gewählt werden, haben nicht zu sagen’
    (Diegenen die beslissen zijn niet verkozen. En diegenen die verkozen werden, hebben niets te zeggen).
    Mocht iemand hieraan twijfelen, je kan al de uitzendingen van Pelzig unterhält sich nog altijd oproepen via google, ook de uitzending van 20.05.2010.

 2. ‘en diegenen die verkozen werden kunnen niets doen’
  ze weten het wel, zo maakte Christel Bals in opdracht van de regering Kohl een wetenschappelijk onderzoek en kwam tot het besluit :ein volles Einleben von Ausländern in eine fremde Gesellschaft ist nicht möglich. Im Gegenteil : gerade in den Westeuropäischen Ländern zeichnet sich eine genaue entgegengesetze Entwickelung ab zu mehr Auseinandersetzungen und Konflikten. (Het volledig inleven van buitenlanders in een vreemde maatschappij is niet mogelijk. In tegendeel : juist in de West Europese landen tekent zich precies een tegenovergesteld ontwikkeling af tot meer uiteenzettingen en conflicten)
  Lovenaar weet wie de verkozenen belette de juiste maatregelen te nemen en de grenzen te sluiten voor conflict immigratie. In wie zijn kraam dergelijke maatregelen niet passen.

  Omdat ze ‘machteloos???’ staan de eigen bevolking te behoeden laten ze echter hun goed hart zien en geeft de Bundestag, rond hetzelfde tijdstip, een Tibet resolutie uit nr. 13/445
  ‘Verzoekschrift tot verbetering van de mensenrechten situatie in Tibet.
  Met blik op het feit dat de Tibetanen in hun ganse geschiedenis hun eigen etnische, culturele en religieuze identiteit hebben bewaard, veroordeelt de Bundestag de politiek van de Chinese overheid, die als resultaat heeft : de verwoesting van de identiteit van de Tibetanen, in het bijzonder doordat Chinezen in grote getallen naar Tibet immigreren en zich daar vestigen. Verder door gedwongen zwangerschapsonderbrekingen, politiek, culturele en religieuze vervolgingen en het ondergeschikt maken van Tibet door een door China gecontroleerde administratie.’
  Lees ik daar overeenkomsten met de situatie in Vlaanderen?

 3. Hahaha, Tibet moet gevrijwaard blijven van massa-immigratie volgens de duitsers, de grootste voorstanders van massa-immigratie in Europa. En die Chinese immigranten zijn dan nog eens véél slimmer en ijveriger dan de achterlijke Tibetanen, exact het tegenovergestelde van wat hier gebeurt ntl.
  Duitsers zijn wonderbare uitvinders en noeste werkers, maar hou ze in godsnaam uit de politiek.

Reacties zijn gesloten.