Journalisten in dienst van moslimterroristen?

Wes HardinVieze linkse collaborateurs, zoals er wel meer zijn.

Dat is weer zo´n geval waarbij de “edele journalisten”, die zogenaamd daarom naar persvrijheid schreeuwen omdat ze het publiek willen informeren over de wandaden van de despoten en de georganiseerde politieke criminaliteit, bewijzen waarvoor ze deze persvrijheid in werkelijkheid nodig hebben: om beter aan verraad te kunnen doen, om de georganiseerde criminaliteit te dienen en om de islamitische terroristen te ondersteunen.

Twee van zulke “edelen” uit de persbranche – uiteraard uit het linkse spectrum – maakten gebruik van de mogelijkheden die hun beroep hen biedt om te proberen het nieuwe adres van Lars Hedegaard te achterhalen. Zoals bekend ontsnapte Lars Hedegaard enkele weken geleden ternauwernood aan een moordaanslag.

Screenshot_44

De media stellen alles in het werk om het nieuwe adres van Lars Hedegaard te publiceren.

Dat is de zogenaamde “journalist” – zijn ware beroep: verrader – Lars Poulsen van “Ekstra Bladet”. Let op hem, want je kunt hem overal tegenkomen waar linkse journalisten aan het werk zijn. Draag de foto´s van deze “journalisten” overal met je mee.

Dit slaat alles: twee journalisten van “Ekstra Bladet”, vermoedelijk Poulsen en een persfotograaf, waren in de auto en observeerden de volgeladen bestelbus. Daarna volgden ze hem. En Poulsen beschrijft heel duidelijk de route van de bestelbus. Als je de route van het busje op Google-Maps volgt, ziet het er eerder naar uit dat de chauffeurs zich bewust waren van het feit dat ze gevolgd werden en ze probeerden de auto af te schudden.

Gelukkig – of kreeg de bestelbus een seintje? – kwam er een patrouillewagen van de politie. De politieagenten wilden het rijbewijs van de “journalist” Poulsen zien. Deze laat zich er in zijn artikel in “Ekstra Bladet” gepikeerd over uit dat dit net op het “geschikte moment” plaatsvond. Daarna ging hij door met het volgen van de bestelbus, maar de politie volgde hem. Een poosje later wilden ze opnieuw zijn rijbewijs zien, omdat ze op “niet al te overtuigende wijze” tegen hem zeiden dat:

“we kunnen zien dat hij al een keer in een ander verband gebruikt werd. Daarom willen we hem controleren.”

En daarom zijn deze “journalisten” – dus verraders in het bezit van een perskaart – het bestelbusje uit het oog verloren. Daarover zijn ze nog steeds heel pissig. Moge de islam hen met zijn zwaard achterhalen – indien mogelijk ook op een “geschikt moment”.

Dat doet echter niets af aan het feit dat twee journalisten precies met deze bedoeling onderweg waren. En je kunt Hedegaard er alleen maar mee feliciteren dat hij zo voorzichtig is. Maar hij wordt er in eigen land toe gedwongen, omdat zulke journalisten iedereen verraden voor geld. En aan wie verraden ze ons?

http://www.kybeline.com/2013/03/12/zwei-journalisten-haben-fur-die-muslim-terroristen-die-neue-adresse-des-lars-hedegaard-ausspioniert/#more-43192

Vertaald uit het Duits door E.J. Bron

Wes Hardin