JJ laat zich gelden

In 't verzet 6 stop de leugens mediaGisteravond uitgebreid op het VTM-nieuws:  JJ, de binnenminister van het land b met zijn actieplan en zijn “task force”.  Iets zoals de “special forces” van de Joe-Es-Eej.  Een goede verstaander heeft maar een half woord nodig.  JJ  wou zijn belaagde collega-importsecretaris even de wind uit de zeilen nemen.

Vernoem het toverwoord – in het Engels uiteraard – en de media storten zich op een te verwachten Rambofilm “in reality time”.   JJ liet de spierballen rollen.  Met hem valt niet te spotten. Camera hier, camera daar.  Flits.  Flits.

“De meest voorkomende nationaliteit van gekende daders is de Belgische. Daarna volgen de Afghaanse, Iraakse, Iraanse en Albanese nationaliteit.”, klonk het.  Echter geen paniek. Is het hem “ontsnapt” of wou hij leukweg langs zijn neus mededelen dat de belgische mensensmokkelaars van “dezelfde afkomst” waren als hun menselijke vracht?  Wij concluderen alvast dat er geen échte landgenoten bij zijn verdachtenlijstje zitten, maar wel de neo-belgen, die de importsecretaris zo graag wil “opvangen”.

En raar maar waar, lieve kijkbuiskinderen, nét dat fragment kan u op de VTM-webstek niet meer terugvinden.  Tussen wal en schip gevallen.  Of in de tunnel van Calais.  Straf, hé!

De nullenzender is solidair en maakt ook geen melding van de oorsprongslanden der neo-belgen.

FVE

 

4 gedachten over “JJ laat zich gelden

 1. Als je al die heertjes bezig hoort en ziet moet je wel tot de conclusie komen dat dwaasheid een natuurlijke eigenschap van de in de schoot geworpen macht is.

 2. Geachte redactie, ik weet niet of ik het op Golfbrekers al plaatste, maar op gelijkgezinde blogs wel. Jambon die ik in Brasschaat de N-VA afdeling heb weten oprichten en met wie ik 6 jaar in de gemeenteraad zat, maar ik wel voor Vlaams Belang, hij voor N-VA uiteraard. Die Jambon heb ik leren kennen als een man die graag verhaaltjes vertelt, ik noem hem daarom de verhaaltjesverteller. Mij lijkt het dat hij er gisteren weer eentje vertelde. En mijn glazen bol vertelt me dat Jambon er nog vele gaat vertellen. Vooral met de hete adem van het Vlaams Belang in zijn nek.

 3. Theo Vrancken belast met “Aspirine & Migraine” en zijn partner Jean Hesp belast met het open houden van alle grenzen hebben alles onder controle, gevolg, wij Vlamingen durven niet meer op straat gaan wandelen, durven niet meer door een winkelstraat lopen, steeds en overal lopen wij tegen massa achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij aan en als wij aan iets een hekel hebben is het toch wel aan die smeerlapperij in en op onze straten.
  Hopelijk zullen de Vlamingen “bewust” stemmen op het Vlaams Belang want de huidige toestand is dodelijk en levensgevaarlijk. Wij EISEN ons Vlaanderen terug zonder barbaren zonder lafaards en zonder verraders.
  Overal ter wereld staan ze te huichelen betreffende het einde van wereldoorlog 2 van 70 jaar geleden en achter onze rug om halen ze duizenden barbaren binnen die tot taak hebben “de Europeanen vernietigen op eender welke wijze” en die wijze is ons bekend van dat barbaars tuig nl. moorden en verkrachten.
  EU misdadigers en binnenlandse lafaards en verraders wij zullen u belonen bij de eerstvolgende verkiezingen, zorg er maar voor dat uw valiesje klaarstaat.

 4. De echte mensensmokkelaars zitten aan de top van de piramides in de EUSSR en in elk land. Het zijn diegenen die de sluizen vierkant openzetten.
  De “task force” is de zoveelste dienst .. die wordt opgericht bij wijze van “window dressing”(=term uit de boekhouding!!).
  In het nummer 3 en 6 van het Politiejournaal zijn er al een ganse reeks opgesomd om de “radicalisering” aan te pakken. Het is nu nog afwachten op de nodige overleg-coordinatie-samenwerking-analyse vergaderingen, met dan sub- groepen van omhoog gevallen “deskundigen”… en dit allemaal om het “warm water” opnieuw uit te vinden, en heroïsche gevechten te leveren om niet te moeten zien en zeggen wat er te zien en te zeggen valt.
  De oorzaken van deze invasies zijn immers gekend, de verantwoordelijken hiervoor ook, en de oplossingen zijn dat nog meer. Op wat zit men dan te wachten.
  We zien hier dan ook “J.J.” in de rol “van een nep -Rambo”, met de gevleugelde uitspraak :
  “Cobra, Stallone,:” You’re a disease and I’m the cure -“(=einde citaat).
  Onnodig te zeggen, dat de “smokkelaars” al zitten te beven van angst!!
  Als hij werkelijk dit probleem zou willen aanpakken, in plaats van louter de indruk te geven van, dan begint hij met de volledige waarheid te zeggen en te schrijven.
  Nu zijn we getuige van een cynische klucht.. die door vele onschuldige autochtone Vlamingen met hun bloed zal betaald worden, als ze in handen vallen van dit “geïmporteerd zootje”!!
  Een cynische klucht die nog erger wordt als men weet dat J.J. deel uitmaakt van een partij(=N-BA) die volop in de collaboratie zit met de belgische bezetter!!
  Een bezetter die er alle belang bij heeft Vlaanderen te overstromen met dit “exotische soort”.
  Ondertussen zit Bartje als top-collaborateur te lullen over de “collaboratie” tijdens WO II.(=70-75 jaar geleden).

Reacties zijn gesloten.