Jejoen, de Jadicaliseling, pajt 2

Permalink voor ingesloten afbeelding‘De Ideale Wereld’ lacht met Jejoen en vader Dimitri (2)

In ‘Jejoen: de jadicalisejing, pajt 2’, komen we te weten hoe en waarom de 14-jarige Jejoen transformeert van een onschuldige danslustige puber tot de gevreesde radicalist die we nu kennen.Voor de tweede aflevering klik hier.

“Het komt wel goed” zegde de sexmasjien Dimitri bij  het verlaten van de studio.  Niet dus.  De man is in zijn wiek (…) geschoten en dreigt met een proces.  Kan hij meteen een korting onderhandelen voor een langdurig verblijf in een hotel op ‘t Zuid.  “Hoe kunnen wij ons nog integreren in de maatschappij?”  ‘Ons’.  Er zijn kosten aan de Bontincks.  Wil er iemand twee ticketten voor een enkele reis Syrië sponsoren?

FVE

4 gedachten over “Jejoen, de Jadicaliseling, pajt 2

 1. Ik heb genoten van die tweede aflevering . Voor wanneer de speelfilm !
  “De BON-TIK saga” met Humphey Bogart in de hoofdrol . De kaskraker , De rampenfilm van het jaar , een kaskraker die The Titanic doet verbleken

 2. Die achterlijke eikel noemt zichzelf een Internationale Bekende Figuur? Ha ha ha ha ha ha en nog 1.000x ha ha
  Een vuile moslimkruiper is die idioot, logisch dat hij enkel op moslima’s kruipt, hij heeft zich verlaagd tot hetzelfde adder niveau.

 3. De grond van het probleem is papa Bontinck die daar iets gefabriceerd heeft met een uit Afrika geïmporteerd “ding”. Het gevolg is een “bastaard”.. en zoals men zegt : je kan een afrikaan uit de jungle halen, maar niet de jungle uit de afrikaan.
  Het gaat hier dan ook om een geval van een genetische degeneratie.
  Een gevolg hiervan is, zoals Marcel Roele ook al stelde in zijn boek :”De Mietjesmaatschappij” ;”We worden dommer, we worden ongezonder, en vooral, we worden agressiever!!!”.
  De voormelde kenmerken treffen we immers ook aan bij bepaalde hondenrassen, door in- en misteelten.
  Jejoen is dus een “product van de multiculturele mesthoop”.
  Een product dat geen wortels & volksverbondenheid heeft en dan ook geen identiteit, en dan uiteindelijk ook geen waardigheid & beschaving.
  Kortom een product dat volledig past in de NWO, zoals o.a. beschreven door George Orwell in zijn boek “1984”.
  Een product dat enkel gedreven wordt door zijn primaire behoeften en instincten.
  Een product dat we hier dan ook kunnen missen als de “pest”.
  Spijtig genoeg neemt het aantal van die “producten” exponentieel toe, en is er met wettelijke middelen geen kans toe, om er vanaf te geraken.

Reacties zijn gesloten.