Je suis hypocrite

Je suis hypocrite.

Twee dagen nadat Raif Badawi een eerste dosis zweepslagen mocht incasseren wegens zijn onvrijheid van meningsuiting – hij werd in beroep veroordeeld voor 1000 zweepslagen, 10 jaar gevangenis en een hoge boete, liep de Saoedische ambassadeur mee in de stoet der hypocrieten in Parijs.

FT

17 gedachten over “Je suis hypocrite

 1. Als moslims zich uitspreken voor pro-westerse waarden heeft dit maar één doel: verrwarring zaaien of om het op zijn islams te zeggen TAQIYAH.

 2. Als er ergens in de wereld een aanslag had moeten plaatsvinden dan was dat toch wel in Parijs uiteraard alleen op de eerste rijen huichelaars, zij en niemand anders zijn schuldig aan de zware misdaden en moorden in Europa, niemand zal treuren, integendeel, zij hebben die achterlijke perverse gewelddadige barbaren toegelaten op ons grondgebied, van niemand hebben ze daarvoor een akkoord gekregen.
  Laten we ze oppakken incl. de gepensioneerden zoals vanRAMPaai en co en ze voor een ”neutrale” rechtbank te slepen, vraag maar aan vrhfstdt hoe dat moet gebeuren….en laten we starten met het verwijderen van ALLE islamieten want die perverse smeerlapperij hoort niet thuis in onze seculiere samenleving.

  • Misschien moet je eerst aan Geens vragen of je je meningsuiting niet een ‘beetje aan banden’ moet leggen?

 3. Ik zoek naar gelijkgestemden om samen met mij af te reizen naar Saoudi Arabie om daar met een plakkaat rond te lopen ” Je suis Rait Badawi’s” De heenreis ligt al vast , de terugreis nog niet !

  • “Bon voyage” beste Rene, maar Fikken gaat niet mee.
   Hij heeft geen zin om “one thousend lashes” gratis te ontvangen… laat staan dat er nog 10 jaar gratis-verblijf zou bijkomen + een boete van 250.000 dollar

   • Alleee Vic , denk er nog eens goed over na . Je zou samen met mij , martelaar !! kunnen worden , van de Vlaamsche persvrijheid . Golfbrekers zal fier zijn op ons en zou een hartbrekend artikel over ons schrijven. Golfbrekers zou ook , zonder censuur beperking alles kunnen schrijven wat hun hartje lust . Betogingen in alle grote Vlaamsche steden met op hun borst “Ik ben de Vic” en ” ik ben Rene” Alle politieke partijen prijzen onze moed , zelfs socialisten en groenen (onder voorbehoud) Zelfs Koning Flup betuigt zijn deelneming . Het parlement verzoekt om een minuut stilte in acht te nemen ( onder voorbehoud van Onckelinkx , Mangain en de extreme Waalse partijen ) , tenslotte , wij zijn maar Vlamingen ! “”Laat me niet in de steek Vic en vergeet geen asperinnekes mee te nemen wat zweepslagen kunnen “zeer” doen !

 4. Onnodige geldverspilling . Hadden ze nu echt schrik voor een aanslag op al die wereldleiders en prominente figuren . Zo onnozel zijn die terroristen ook weer niet . Ze zouden hun eigen ruiten inslagen . Het zijn hun beschermers die heel die miserie hebben mogelijk gemaakt . Deze heren opblazen zou met een bepaalde zekerheid een einde maken aan de Islam terreur.

 5. Vergat de ambassadeur niet te zeggen dat de Heilige Oorlog nu voor altijd en eeuwig voorbij is?

 6. Ik zie dat mijn comment voor Wes Hardin inzake TAYSIR van afgelopen nacht
  niet is doorgekomen!!

Reacties zijn gesloten.