Je suis Fluchthelfer

„Fluchthelfer.in“ made by US-Think TankJe suis Gutmensch.  Je suis verdraagzaam.  Je suis democraat.  Je suis gastvrij.  Je suis hulpbereid. Je suis wereldburger.  Je suis… een linkse wereldverbeteraar.  Niemand is illegaal.  In het linkse fata morgana bestaan geen grenzen, geen kleuronderscheiden, geen geslachten, geen voorkeuren, geen thuis, geen eigen cultuur, geen identiteit.   Wat ik niet ben: nazi, fascist, rechtse zak, vreemdelingenhater, nationalist.  Kortom: moest de Bijbel herschreven worden, dan zou ik de pen vasthouden.

fluchthelfer1

“Ich bin Fluchthelfer!”

Word vluchtelingenhelper, eist de organisatie.  Een professionele campagne met een eigen webstek, reclamefilmpjes en alles behalve goedkoop.  In Duitsland en Oostenrijk zijn er talrijke klachten bij de rechtbank ingediend want de oproep wil actief mensensmokkelaars en -helpers ronselen en aanmoedigen.  Verboden in beide republieken.  De aanklacht luidt “oproep tot een strafbaar feit”.

Dit is de video die oproept mensen illegaal mee naar huis te nemen als je bv. met de auto op vakantie gaat:

Bij dit filmpje werd de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.  Volg bruggetje naar de webstek.

Wat niet direct opvalt is dat de illegale importcampagne gestuurd wordt vanuit de VSA.  De eigenaar van de webstek verraadt wie erachter steekt: „The Ayn Rand Institute“ met een e-postadres van de in Seattle geregistreerde “Rise Up”.  (Vert.:  Ga in ‘t verzet!…)

Het Ayn Rand Institute is een Amerikaanse denktank.  Deze “denkfabriek” , die momenteel oproept gelukzoekers naar Europa te smokkelen, gaat voluit voor “menselijkheid” en doet beroep op het “medegevoel” van de Europeanen.  De meerderheid van de importtsunami zijn moslims en/of  Arabieren.  Raar eigenlijk, want het Ayn Rand Institute is tot op heden niet omwille van een overgrote liefde voor Arabieren opgevallen.

Oprichtster Ayn Rand (geboren als Alissa Sinowjewna Rosenbaum), was een joodse zioniste en overtuigde verdedigster van Israël, begeleid van een diepe verachting voor Palestijnen en Arabieren.   Na haar dood heeft zich eigenlijk niet veel aan de achterliggende ideologie veranderd.  Directeur is de in Israël geboren Yaron Brook, die haar visie op de Palestijns-Israëlische kwestie deelt.

De in het “Fluchthelfer”project verwikkelde “Rise Up” klinkt – tenminste als we hun programma mogen geloven – zoiets als de Soros-retoriek.  In hun presentatie staat: “Wij zetten revoluties en vrije samenlevingen op poten.”

Zozo.  Merkwaardig is dat deze Amerikaanse denktank slechts “vluchtelingenhelpers” in Europa wil aanmoedigen.  Een vergelijkbare campagne in de VSA, waarbij de hulp aan Mexicaanse illegalen aangemoedigd wordt, bestaat niet.

FT

Die Zeit  –  Krone (noteer dat de reactiemodule gesloten werd wegens “een weinig zinvolle discussie”)

5 gedachten over “Je suis Fluchthelfer

 1. Over Ayn Rand, die in de eerste plaats een communiste was :
  http://henrymakow.com/2015/08/ayn-rand-just-another.html
  Een citaat uit één der reacties, dat in feite alles zegt over haar “theoriën “:
  “Richard Evans said (August 3, 2015):
  “Her ‘Objectivism’ was an attempt to make a philosophy of psychopathy.” (=einde citaat).
  – See more at: http://henrymakow.com/2015/08/ayn-rand-just-another.html#sthash.KATeTTIf.dpuf
  Enkele uitspraken van het Ayn Rand Institute over immigratie in het volgende bruggetje :
  http://www.ariwatch.com/ARIonImmigrationIntroduction.htm
  Zowel Ayn Rand als haar “instituut” (of beter gezegd Agitprop) zijn dan ook crypto-communistische elementen, die oorlog voeren tegen onze westerse maatschappij, via o.a. de vreemdelingeninvasies.
  Het Ayn Rand institute zit hier dan ook op dezelfde golflengte met alles wat links is (van kleurschakering ook), in de EUSSR..dat op zijn beurt een instrument is in handen van de machten achter de de NWO.
  Een NWO die communistisch moet en ook zal zijn. Ayn Rand en haar instituut spelen hier dan ook een rol in :
  http://www.illuminati-news.com/2007/0322a.htm
  met als titel :
  ATLAS SHRUGGED” by Ayn Rand – A Blueprint for Ushering in the New World Order
  Een citaat uit het bruggetje over dit boek :
  “In 1957, a 1,168 page book by Ayn Rand, called Atlas Shrugged, was published. According to one source, Rand was alleged to be a mistress to Philippe Rothschild, who instructed her to write the book in order to show that through the raising of oil prices, then destroying the oil fields and shutting down the coal mines, the Illuminati would take over the world. It also related how they would blow up grain mills, derail trains, bankrupt and destroy their own companies, till they had destroyed the economy of the entire world;”(=einde citaat).
  Als men dan ziet wat er werkelijk schuil gaat achter Ayn Rand en haar “Agitprop instituut” dan is het volledig logisch dat deze “Agitprop” volop de vreemdelingen invasies aanmoedigt.
  Men mag zich dan ook niet laten misleiden door de pro Israëlische standpunten, van het ARI die dienen als dekmantel.
  Van “psychopaten” kan men immers niets anders verwachten.
  Dit gaat dan gepaard met een nooit geziene psychologische oorlogsvoering cfr Sun Tzu en vooral Saul Alinsky’s regels.
  De titel van de voormelde tekst moet dan ook zijn :
  “Ich bin ein Verräter”.. want daar gaat het uiteindelijk om : “hoogverraad”.
  (met eventueel als ondertitel : “Je suis un enculé “.

 2. Niemand is illegaal. In het linkse fata morgana bestaan geen grenzen, geen kleuronderscheiden, geen geslachten, geen voorkeuren, geen thuis, geen eigen cultuur, geen identiteit . Wij hebben begrip voor verkrachtingen , diefstal en inbraken , geweldplegingen ,aanslagen , moorden ! Wat ik wel ben ..een gestampte boer, een onnozelaar . een kruiper , een totaal verwarde en een onderontwikkelde . In een woord ik ben een fiere linkse Gutmensch en Fluchthelfer , de vlucht uit de realiteit !

 3. Het probleem met die Gutmenschen en Kluchthelfers is dat zij de wereld zien , zoals hij zou moeten zijn , maar dat is helaas niet het geval . Ik zou veel bewondering koesteren voor die Gutmenschen als zij vertrekken naar de thuislanden van die Fluchtlinge om de reden van hun Flucht op te sporen en te verhelpen . Ik vrees echter dat ze binnen de kortste keren ” hun Gutmenschenmentaliät” een beetje zullen terugschroeven . Ze mogen daar gene grote smoel opzetten , hun eisen opdringen , van alles kapot slagen bij protestbetogingen . Ze zouden dan ook tot hun verbazing vaststellen dat ze in die landen nog nooit hebben gehoord van OCMW , leefloon en gratis dit en dat . Tot hun ongenoegen worden ze bij hun komst niet ondergebracht in hotels of opvangcentra op kosten van de staat . Bovendien valt er niet veel te rapen voor de liever lui dan moe bewoners , terwijl de knackwursten in Duitsland over de straat lopen. Wat mij ook opvalt op die foto’s heb ik geen enkele keer een uitgemergelde neger of tussenin gezien ….. helemaal niet , allemaal atletisch gebouwde en goed doorvoede jonge gasten met slecht hier en daar een vrouw.

 4. Typisch joods: overal de multikul gaan promoten, en in eigen land Israel er vierkant tegen zijn. (Die paar honderdduizend arabieren werken ze er ook nog wel uit)

Reacties zijn gesloten.