4 gedachten over “Je suis… couteau!

 1. Inderdaad het paard van Troje binnenhalen door de naievelingen indertijd zorgde voor een ramp . De geschiedenis herhaalt zich . De naievelingen van nu , gekend als de correcten haalden …(Censuurknop in werking: contradictio in terminis)van de Islam binnen . De pensioenen werden gered , het tekort aan arbeiders was opgevuld en onze cultuur werd verrijkt . Het wordt de hoogste tijd dat “rechts” de zege van de Islam gaat begrijpen . De tijd van de Vlaamse Zichem Zussen Bolder boerenkinkels is voorbij . De ogen moeten gericht zijn op de toekomst . Vrede voor alle volkeren op aarde!
  PS .. maandag tot vrijdag in de Allahu Akbar Moskee te Borgerhout op de hoek van den Turnhoutsebaan en het ” Grote Profeet plein ” (voorheem Foorplein)…. Bekeringen van 8 u tot 19 u . Gelieve U aan te bieden met baard en soepjurk , in bezit van een bidmatje voor uw eerste gebed tot Allah de zachtmoedige . Twijfel niet ! uw bijdrage tot de wereldvrede is erg belangrijk

  • Pure discriminatie, René. Waar moeten vrouwen die baard vandaan halen?

    • Helpt toch NIET. (tenminste niet in Noord-Afrika)
     Toen Frankrijk nog “baas” was in die gebieden, èn La Légion op zoek was naar een “verdacht”-persoon, beweerden hun vrouwen dat hun vent reeds maaandelang niet meer thuis geweest was… het tegendeel konden die légionnairs zien door de rokken héél hoog op te trekken: aan de “baardgroei” konden zij dan schatten hoélang er nog hun ventenbezoek geweest was.
     Zagen de légionnairs een “blutsepoeper”, 🙂 dan werden die vrouwen meegenomen tot vèrder verhoor (met een dik telefoonboek -> dàt liet geen sporen na.) Capice ?

Reacties zijn gesloten.