10 gedachten over “‘Je had hen maar niet moeten uitdagen!’

 1. Die Argentijnse lul heeft mij niet te zeggen wat ik mag en niet mag, dat hij maar eerst zijn pedofiele stal zuivert dan heeft hij zijn handen vol, letterlijk en figuurlijk

  • “Die Argentijnse lul … ” Schelden tegen mensen die je niets in de weg gelegd hebben getuigt niet van een hoge vorm van beschaving. Jeanke bewijst het !

   • Elke vogel zingt zoals hij gebekt is…
    Wie grof gebekt is kan niet zoals ‘n nachtegaal fluiten.

 2. De schoolmeester vroeg “wie heeft christus aan het kruis genageld” en Tsjeef de stotteraar antwoorde “de..de..de sosososialliisten, verdoeme”.(uit de Witte van Ernest Claeys) en of de salsa-danser Franciscus zijn taak als kerkoverste ernstig neemt denk ik niet. Hij en Obama helpen al wat beschaving ons gebracht heeft terug naar af.

  • Ook een Ernest Claes-fan? Wij hebben deze zomer al zijn boeken – in ons bezit – met veel plezier herlezen.

   • De laatste maal dat ik een Ernest Claeys (De Fanfare) gelezen heb is ongeveer veertig jaar geleden en De Witte ken ik bijna nog altijd van buiten.

 3. Op deze site wordt ons nogal eens voorgehouden dat alle geloof verzonnen is. Mozes heeft niet bestaan, Christus niet en Mohammed nog minder. Wie wel bestaat en op 18 januari op de ARD bij Gunther Jauch duidelijk in beeld kregen is : de duivel. Die bestaat. Hij is niet zwart, heeft geen horens noch bokkenpoten. We waren in die mening omdat we hem nooit te zien kregen. De duivel is blond, mooi en niet op de mond gevallen. Het is een mede organisator van Pegida en heet : Kathrin Oertel.

  • Hallo Anna Bijns, graag ‘n beetje toelichting bij uw bewering dat
   Kathrin Oertel = duivel! Ik wist ook niet dat de duivel drie kinderen had… 🙂

   • Ropie, je moet je dringend door Jauch laten voorlichten. En Oertel maar drie kinderen? Al die Pegida wandelaars zijn duivelskinderen, want je weet toch de duivel werkt met koud zaad en dat schiet zelfs op in de winter.

Reacties zijn gesloten.