“Je bent of onnozel, of je steunt.”

INVASIE

Klik als u het niet begrepen hebt.

In ‘Pauw’ mochten de redders van ‘vluchtelingen’ en oorlogsjournalist Arnold Karskens de degens kruisen.

Artsen zonder Grenzen gaat ze nu zelf ophalen.  Gaan de ‘onnozelen’ ook hun opvang betalen, hen huisvesten, onderwijs verlenen, onderhouden….?

 

 

8 gedachten over ““Je bent of onnozel, of je steunt.”

  1. Toen ik het bericht hoorde dacht ik, moet je daarvoor zo lang studeren. Worden studiebeurzen daarvoor misbruikt??? Hulpbehoevenden helpen in hun thuislanden daar kan niets tegen zijn, maar ze naar hier halen om ze te helpen is de wereld op zijn kop. Nooit heb ik iets gegeven voor AZG, moest dat zo zijn zou ik nu stoppen. Hopelijk denken meerdere sponsors daar ook zo over.

  2. Blijkbaar hebben ze klanten tekort vandaar hun inzet om die berg parasieten naar hier te halen. Geef ons de namen door zodat we die onnozele idioten kunnen boycotten in hun broodwinning.

  3. Alleen al de smoel van die baas van de misdadige organisatie AI! 85% vd vluchtelingen wordt terplaatse opgevangen is hun eeuwige mantra, waarbij ze verzwijgen dat die mensen ooit teruggaan, in tegenstelling tot de tienduizenden die hier aanspoelen, die beginnen dan ook nog eens aan gezinshereniging en islamitische voortplanting.
    Neem nu de 350.000 gevluchte Somaliërs in dat kamp in Kenia, die worden na 20 jaar teruggestuurd omdat er teveel radicalen tussen zitten. Als de Duitsers hen maar niet welkom heten, ik acht ze tot alles in staat.

  4. De gratis veerboot naar Eldorado. Europa lijkt wel suïcidaal! Dank u artsen zonder grenzen… van mij geen centjes meer.

  5. Italie haalde in één week tijd ca 10.000 ‘asielzoekers’ op zee op lees ik op EUObserver. Op jaarbasis dus ca 500.000, amper genoeg om Duitsland tevreden te stellen.

  6. Islamitische vluchtelingen gooiden christenen overboord tijdens oversteek , las ik zojuist in mijn online krant . Toch zijn die Christenenmedemensoverboordgooiers welkom in onze Katholieke landen . Het rode kruis is kwaad want wordt er niet genoeg gedaan voor die arme menschen . Artsen zonder nadenken , heu grenzen , gaat zelf initiatieven opstarten om er zoveel mogelijk te recupereren . Wij kunnen er niet genoeg redden en met een fanfare binnenhalen ! Zou men armoede lijden met een paar miljoenen mondjes meer ? Ik ben echter solidair en heb medelijden met de “echte” sukkelaars of slachtoffer van “de wil” van Allah of de fratsen van enkele doorgedraaide voorhetzeggenhebbende Koranneukers . Maar die echte sukkelaars kunnen geen pakken geld te voorschijn toveren om een cruise-tocht te betalen . Voor mij hoeven ze zeker niet te verzuipen , integendeel maar eens gered of veilig aan land ….onmiddellijk en gedwongen , terug vanwaar gekomen en liefst tegen betaling . Het grootste deel van die Koranneukers zijn egoisten , plantrekkers en profiteurs . Waar zitten die naar geld stinkende Olie-sjeiks , die vegen hun kont af met 50 dollar biljetten terwijl veel van hun geloofsgenoten kreperen . Maar WIJ moeten ze helpen , nietwaar rood kruis en dito organisaties

    • Deze moordpartij komt te onverwacht. Mocht het nog eens gebeuren dan zitten er rechtsextremisten en neonazi’ s in de boot die wegens hun vreemdelingenhaat mensen overboord kieperen om aan die haat te voldoen.

Reacties zijn gesloten.