Japanse morbide humor

Permalink voor ingesloten afbeelding

Probeer eens een banaan! Smaakt goed!

Verkeerde slachtofferkeuze.  In Japan zijn het niet zo’n labbekakkers als in de VSA en de EU.  Op chantage wordt niet ingegaan.  Ook als het twee medeburgers het leven kost.  Tot morgenmiddag kreeg Japan de tijd om over de brug te komen met 200 miljoen dollar.  Wat ze absoluut niet van plan zijn: met terroristen wordt niet onderhandeld.  Spijtig voor de slachtoffers.  De twee Italiaanse stomme trienen (…het zijn nochtans geen blondjes) zouden vrij gekocht zijn voor een luttele 12 miljoen euro.

In Japan, daar steken ze de draak met Jihadi John, de executeur-procureur-generaal van het Kalifaat.

FT

 

4 gedachten over “Japanse morbide humor

  1. Ik geef de Japanners gelijk niet onderhandelen met islamitische terreur

  2. tweehonderd miljoen dollar voor twee onbekende Japanners ! Hoeveel zouden ze dan vragen voor een waardevol exemplaar , zoals Van Rompuy , Verhofstadt , of ne Karel , om noch te zwijgen over Onckelinckx , die zijn gewoon “onbetaalbaar” . De regering zou zonder de steun van de bevolking dat geld nooit bijeenkrijgen . Wat zou de prijs per kilogram kosten ? van minister………..

    • Ja, Rene, je schrijft daar zo al iets. Gelukkig hebben die mannen van Isis daar nog niet aan gedacht: de kopstukken van de EU, daar zit het grote losgeld.
      Euh,…er zal toch niemand van Isis ‘Golfbrekers’ lezen, zeker?

Reacties zijn gesloten.