J-M Dedecker: Discriminatievrees

“Het denigrerend gesis en straatgedrag van allochtone macho’s, pauwen met een grote staart en een korte lont, opgevoed in een religiebesef dat de taak van een vrouw zich beperkt tot zoontjesfabriek, heeft de tolerantieklok doen terugdraaien. Door politieke correctheid en overgevoeligheid worden we nu meegezogen in een allesoverheersende discriminatievrees.”

‘Politiek correct wegkijken als godsdienstvrijheid dreigt te botsen met vrouwenrechten’

‘Feministes die in de vorige eeuw gestreden hebben voor vestimentaire en seksuele vrijheid, verdrinken nu in het bad van de collectieve zelfverloochening. Ruimdenkendheid stopt als het dreigt te vloeken met de archaïsche waarden van de islam’.  Lees verder…

1 gedachte op “J-M Dedecker: Discriminatievrees

 1. Indien Jean Marie De Decker de analyse van Fjordman had gelezen, dan had hij begrepen waarom de “feministen” de vrouwen verraden in het conflict met de islam.
  Deze feministen zijn niet bezig met de “vrouwenrechten” maar wel met het ondermijnen van onze westerse beschaving. Feminisme-sexisme, zijn zoals racisme, synoniemen van de marxistische klassenstrijd.
  http://www.brusselsjournal.com/node/3582
  Over de verborgen agenda achter dit “feminisme” , is er een interessante publicatie op de webstek van Henry Makow, die dateert van 2007.
  http://www.savethemales.ca/001904.html
  Over het icoon van de feministen, Simone de Beauvoir, is er eveneens een “ontluisterend beeld” op de webstek van Henry Makow(=een canadese jood!!).
  Hieruit blijkt eveneens de “verborgen agenda” achter dit feminisme,met daarbij een ontmaskering van al deze “iconen”. Nu we toch in het ontmaskeren zitten van de pedofielen binnen de kerk, is het nu ook wachten dat hetzelfde gebeurt met Simone de Beauvoir…
  JMDD heeft hier al een kans gemist om de stok in het hoenderhok te werpen!!
  http://henrymakow.com/2014/10/Feminist-Icon-Was-a-Lesbian-Pedophile.html
  Het voorgaande moet duidelijk maken dat het feminisme niets te zien heeft met “vrouwenrechten”, maar wel met een “re-engeenering van de vrouw” en uiteindelijk van de volledige maatschappij. Bij deze “re-engeenring” speelt de immigratie(met dan vooral de islam) nog een belangrijker rol, vandaar de voorrang die gegeven wordt aan de immigratie, en dit “ten nadele” van andere wapens die worden ingezet bij de vernietiging van onze maatschappij.
  Zoals reeds meermaals gezegd is het goed bepaalde fenomenen te beschrijven en aan te klagen, maar het is nog belangrijker de samenzweerders die er achter zitten, te ontmaskeren. Het is over deze “samenzwering” dat het uiteindelijk moet gaan.

Reacties zijn gesloten.