Italië heeft ook een krulkonijn

Je kan het ook een zwarte parel noemen. Ook hij werd net zoals Somers geadopteerd krulkonijn de hemel in geprezen. Maak kennis met Aboubakar Soumahoro, de rijzende ster aan Italië’s firmament:

“Ik zal me inzetten voor hen die nog leven als slaven, voor onze zonen, voor alle Italianen die verplicht waren te vluchten*, naar het buitenland, die de kans niet kregen hier te wonen. Daarvoor gaan we ons inzetten…”

*waarmee hij niet de Italianen uit het diepe zuiden bedoelt die naar de VSA trokken, of zij die hier en elders in de kolenmijnen en staalindustrie kwamen werken, maar wel de hordes “vluchtelingen” die zichzelf een Italiaanse herkomst aanmatigden

Hij draagt gummi laarzen onder zijn maatpak als “eerbetoon aan hen die in de landbouwsector werken, die uitgebuit werden na hun aankomst in Italië…”

https://www.africanews.com/2022/10/13/ivorian-immigrant-begins-tenure-as-member-of-parliament-in-italy/

Wie hoog vliegt, kan diep vallen. In Italië ging het alleen veel sneller; van zwarte parel naar witte boorden crimineel: in oktober verkozen tot volksvertegenwoordiger, op 24 november begon het onderzoek van de procureur:

"... Maar dan gebeurt het ondenkbare, het onbespreekbare… Op 24 november jl. opent de procureur van Latina een onderzoek over fraude met de  coöperatieve verenigingen Karibu en Consorzio Aid, opgericht door Soumahoro en zijn schoonfamilie, om illegale arbeiders in Italië te helpen, te huisvesten en te integreren. Deze coöperaties worden gul gefinancierd met belastinggeld, in die mate dat een deel van de pers, (in tegenstelling tot Vlaanderen, bestaat er nog een vrije pers in Italië !) spreekt over de < onthaalbusiness>. Deze vennootschappen worden bestuurd door de schoonmoeder van Aboubakar Soumahoro en door zijn vrouw. In zeventien jaar tijd, hebben zij niet minder dan…62 miljoen euro aan staatssteun ontvangen…!

Een maand na zijn verkiezing, is dit een atoombom, die ontploft in het gezicht van de ‘model-migrant ‘ en in dat van de hele Italiaanse linkse immigratie-lobby: frauduleus beheer van openbaar geld, fiscale fraude, achterstallige uitbetaling van de lonen van de illegalen, die in de coöperatieven tewerkgesteld zijn(tot 22 maand !), armzalige en zelfs ongezonde  leefomstandigheden waarin de migranten en hun talrijke kinderen moeten leven… Het imago van de kersverse verkozene wankelt. Een dertigtal illegale arbeiders vertellen hun verhaal in de media…”er was geen verwarming, geen warm water, dagenlang geen elektriciteit, de kinderen leden honger”…"

Lees vooral het volledige artikel: Ook in Italië ontploffen de verborgen vetpotten van de migratie-industrie – Katholiek Forum

Het krulkonijnschandaal wordt in Italië herhaald: de resp. coöperatieven Karibu en Consorzio Aid zullen moeten vereffend worden…