Italiaans verzet tegen EU-vluchtelingenpolitiek

Dat de EU tekort schiet bij de bewaking en verdediging van onze buitengrenzen zal zelfs de grootste naïeveling niet ontkennen.  Italië leidt de dans van het verzet.

Grote verontwaardiging bij het Gutmnschendom, bij NGO’s, bij mensensmokkelaars allerhande, bij poco politici en media.  Hoe durven ze?  Een nieuwe lading vakkrachten werd gered uit hun niet zeewaardige bootje, dobberend op de Mid. Zee, en teruggebracht naar hun vertrekpunt, Libië!

Italië laat zich niet langer ringeloren – zeg maar chanteren – door de EU en hun rechters-lakeien, die beslist hebben in uw en onze naam elke wereldreiziger een asielaanvraag moet kunnen indienen, een dossier opgemaakt, zijn aanvraag uitvoerig gecontroleerd om uiteindelijk zich comfortabel te kunnen vestigen in de door ons gesubsidieerde welvaartstaten.

Alle poco duivels (… ook de EU-bollebozen) werden losgelaten op de Italiaanse regering.  Die haalt de schouders op en stelt dat de volksverhuizers zich binnen Libische territoriale wateren bevonden en dat ze conform zeerecht hen “gered” hebben en zo snel mogelijk aan land in veiligheid gebracht hebben.  Niets mis mee, toch?

U herkent Martin Sellner van de Identitairen, die verleden jaar zelf het roer in handen namen om mensensmokkelaars de wacht aan te zeggen,  met hun actie “Defend Europe” en de charter van de C Star.

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan.

“Defend Europe”, Verdedig Europa: een overzicht