10 gedachten over “Islamitische wijsheid

 1. Ik ben de naam kwijt van die Iranosaurus . Ik moet wel toegeven dat hij een moedige en unieke geestelijke was. Hij liet zich zonder schaamte fotograferen met een van de favoriete schaapjes uit zijn kudde . Als dat weerloos slachtoffer haar hoogtepunt bereikt tijdens het liefdesspel met die oude bok doet zij beibeibei bei bei bei bei en hij dankt zijn god voor al dat genot ….allahu hopsasa

  • Dat creatuur noemde Khomeini, beste Rene, en het was deze kl***zak die, nàdat hij uit een Franse bajes ontslagen werd… de Iraniërs opzweepte om Sjah Reza Pahlevi buiten te bonjouren (en dààrmee de doodsteek aan MODERN Iran toe te dienen.
   Een huichelaar van “éérste klas”, want… hij zegt het zèlf: een verkracht dier moet gedood worden, doch… het vlees MAG NIET verkocht worden in het oorspronkelijk dorp, maar… WEL in een naburig dorp. (alsof er in die “naburige dorpen” geen mosselslims zouden wonen zeker ?)
   Echter, heeft die paljas wél gelijk,(volgens de is**** toch) want… dàt staat alzo VOORGESCHREVEN in de Koran (!!!) 🙂
   Wat een religie voor éénhersencelligen.

   • Reza Pahlevi vond de ‘blue eyed people’, zo noemde hij ons, heef naïef. De man had gelijk.

  • Moet toegeven, vond ook wat zinnigs in de tekst over datgene waar je niet kon in handelen :
   b) handel in onrechtmatig verworven goederen.
   c) handel in andere dingen dan koopwaar (zal de voetbalbond erg vinden)
   e) handel die op de rente van een som geld is gebaseerd.

   En laat in het land b. of over de Moerdijk één man zeggen : één en ondeelbaar is het vaderland der Nederlanders, maar door despotische (o.a. Spanje) en eerzuchtige heersers is het verdeeld.

 2. Een waarheid als een koe uit de islamietische wijsheid is hun gezegde : wie mij één dag is voorgegaan kent één list meer. Die wijsheid ondervinden onze beambten voor asiel en immigratie dagelijks.

Reacties zijn gesloten.