Islamitische wetenschappen

De wind in het licht van de islamitische wetenschap

Winden laten werd altijd al door de Arabieren als een grote schande beschouwd en leidde dikwijls tot het belachelijk maken en isoleren van de actievoerende windlater.  Met de islam heeft de wind aan betekenis gewonnen.

Honderden boeken, commentaren en islamitische wetenschappelijke onderzoeken hebben zich ermee bezig gehouden.  In geen enkele andere taal als in het Arabisch zal u zoveel over het thema ‘winden laten’ kunnen vernemen.  Islamgeleerden, denkers, rechtswetenschappers en historici hebben erover geschreven en de verschillen tussen de diverse soorten winden en hun beoordeling volgens de islamitische wetgeving duidelijk gemaakt.  Een kleintje of een grote, met of zonder geluid, met of zonder geur enz…

Dr. Sam vertelt u heel in het kort wat u absoluut moet weten.  In het Duits, maar het thema is zo universeel dat u dit zeker zal kunnen begrijpen.

5 gedachten over “Islamitische wetenschappen

  1. Dat bewijst dat de Islaaaaam zich ook kan verdiepen in belangrijke zaken die het westen onaangeroerd laten . Bij mijn weten is er geen enkele wetenschappelijke studie in het westen verschenen over reuk of reukloze , geur of geurloze , geluid of geluidloze darmontsnappingen en de psychologie daarontrent of sociale gevolgen . In gezelschap of alleen . tijdens het voorspel in de liefde dat de “daad” voorafgaat . Bij ernstige gelegenheden bv als de imam verzen uit de Koran voorleest . Vooral het geluid is erg belangrijk . Wij kennen de “rollers” en de meer explosieve , de fluiters en de piepers . Indien er ooit een Nobel-prijs zou worden uitgereikt over dit onderwerp dan zouden de arabieren met fierheid de “enige” nobel prijs mogen in ontvangst nemen in heel hun bstaan .

  2. Toch een vraagje aan Dr. Sam : als de autochtone bevolking overgaat tot het massaal laten van winden in de nabijheid van onze moslimbroeders, en die laatsten daarmee omhuld worden, moeten ze dan volgens de islamitische wetenschap ons land verlaten?

    • Mocht dat waar zijn dan doe ik niets anders meer als er moslims in mijn omgeving zijn

  3. “Eet meer bonen” !(vraag aan Freya & Johan subsidie,windenergie=groene stroom)

    • Je zou ook die gassen kunnen bewaren , goedkopere en groenere energie bestaat er niet . We hebben al bloedgevers , spermabanken , waarom geen uitlaatgasdonoren

Reacties zijn gesloten.