Islamitische opvoeding

Nadat de krankzinnige moslim fanatiekelingen twee Syrische soldaten te pakken hebben gekregen en hen vakkundig gemolesteerd hebben, mag / moet een jongen van ca. 9 jaar eens proberen hoe het voelt Allah te behagen door de stervende weerloze soldaat met een mes in de borst te steken.

Het komt nooit meer goed met dit kind.  Nooit meer.  Zo kweekt men psychopatische moordenaars. Deze beelden wennen nooit.

 

6 gedachten over “Islamitische opvoeding

 1. Die kent wsl de koran niet en toch. Pure genetica. Onmiddellijk asiel geven in Duitsland, die zitten erop te wachten. Hoe meer moslims hoe minder kinderen ze zelf moeten maken, want daar hebben ze een hekel aan, vooral de vrouwen.

  • Scherp opgemerkt, heer Raymond!
   We mogen ons gelukkig prijzen dat iemand de dingen eenvoudig kan verduidelijken.
   Wie niet helemaal blind is, weet nu tenminste dat alle problemen, hier en in de wereld, de schuld zijn van:
   1. de Duitsers;
   2. de vrouwen;
   3. en, niet de vergeten, de Duitse vrouwen!
   Hebt u er trouwens al eens aan gedacht dat de figuren, die hier en daar in ‘n boerka rondlopen, wel eens leden zouden kunnen zijn van het Bundesfrauenpanzerbataillon, die in werkelijkheid wereldoorlog 31/2 aan het voorbereiden zijn?

  • Ik denk dat hij de Koran wel degelijk kent. De meeste moslim kinderen worden besneden op hun 7de of 8ste en vanaf dan worden ze in de mannenwereld opgenomen, en zijn dus kind af. Vergelijkbaar met de bar mitswa bij de joden, de bar mitswa maakt hen verantwoodelijk volgens de joodse wet. In vervlogen tijden maakte de plechtige communie ook de communicanten verantwoordelijk, naar kerkelijk recht.

 2. Wat zijn deze beesten ( en ik verontschuldig mij tov de dieren) toch een voorbeeld voor onze mensen Iedereen kan zien wat een vooruitgang deze godsdienst is

 3. De laatste tijd circuleren deze filmpjes met de regelmaat van een klokslag op het internet. Nee ik zoek ze niet op, verre van. Maar als ze geplaatst worden of doorgestuurd door vrienden of bekenden bekijk ik ze wel. Zelden, en ook nu haal ik het einde van zo een filmpje. Een belgische “kerkvorst” zei ooit van Vlaams Blokkers/Belangers dat het “wilden” waren. Men gaat mij toch niet vertellen dat die zelfde “kerkvorst” geen weet heeft van deze beelden en filmpjes. Ik vraag mij af hoe hij deze barbaren zou omschrijven. De rode, groene, en alle linkse rakkers die het opnemen voor deze barbaren, die zelfs onze eigen cultuur , normen ,en waarden opgeven ( desnoods nemen ze een (t)rechter onder de arm) om het deze gasten naar de zin te maken zijn gewoon knettergek. In dit filmpje zag ik niet enkel losgeslagen mannen, zelfs een vrouw deed haar “duit” in het zakje,een kind dat herhaaldelijk het mes in het slachtoffer steekt. Hoogste tijd dat de politieke maffia op Vlaams, federaal, Europees, en zelfs Westers niveau maatregelen gaat nemen om de losgeslagen Allah aanhangers duidelijk te maken dat ze hier niet langer welkom zijn. En het liefst van al de genen die hier verblijven hun biezen laten pakken en terug naar het land van oorsprong vertrekken. Als ik dit hier objectief beschrijf ( want het is wat ik zie) ben ik dan een racist of wilde?

  • Het was een theoretische vraag, neem ik aan, Walter? Men kan inderdaad dagelijks zulke beestigheden bekijken. We geraken afgestompt. Hebben eelt op onze ziel gekregen. Af en toe springt er eentje uit waarbij we ons meer betrokken voelen. Eentje dat ons dieper raakt. Zoals dit filmpje met die jongen. Op die leeftijd hebben de meeste kinderen schrik van een spin of van een inenting. Ik word er zo triest van.

Reacties zijn gesloten.