Islamitisch gebied: vrij van hondendrol

De islam heeft zo zijn voordelen.  In Bartlett Park (Oost-Londen) loop je geen gevaar in een hondendrol te trappen.  Niet dat ze daar beducht zijn voor GAS-boetes, maar wel voor vergeldingsmaatregelen van een aantal inwoners.

Ga liefst elders met je hond wandelen.  Dit wordt duidelijk gemaakt door affiches met de tekst “Laat je hond hier niet uit! Moslims houden niet van honden. Dit is nu islamitisch gebied!”
Men heeft er geen idee van wie voor deze mededelingen verantwoordelijk is.  Tja… waarschijnlijk de hindoes.

View image on Twitter
ITV

4 gedachten over “Islamitisch gebied: vrij van hondendrol

  1. Wsl door Cameron persoonlijk daar gehangen, want er is geen grotere islamlover op he eiland.

  2. Zeer binnenkort lezen we een aangepaste tekst ” Laat je hond hier niet uit ! Moslims houden niet van honden , noch van ongelovigen , zeker niet van joden , varkens en apen . Dit is nu Islamitisch gebied , ga elders wandelen !

    • En erg genoeg het wordt nog overal aanvaard en binnenkort geen enkele hondenstront nog in onze grote steden Toch een klein voorbeeld waarvoor de Islamisering goed voor is

  3. De voldemokraat Erdogan toonde ons in Constantinopel hoe men het best met de belagers van het regime omgaat. 25.000 politiemannen en 50 waterkanonnen volstaan om alles in goede banen te leiden. Misschien te gebruiken als handleiding tegen de agressieve islam en zijn uitwassen?

Reacties zijn gesloten.