3 gedachten over “Islam wurggreep op laffe politici

 1. Wij zijn geen voorstander ! dat gaat volledig voorbij aan de RECHTEN van MINDERHEIDSGROEPEN zegt Sonja Claes van den katholieken bond….zoals een Cordon Sanitair voor het VB dat was ook een politiek schandaal en wij durven ons “Democratisch” noemen Zij zijn zelfs in staat het VB ook onverdoofd slachten.

 2. Het is vrij eenvoudig , de vraag is moet een dier nodeloos lijden alvorens zijn vlees op de tafel komt ! Daarover moet het Belgisch parlement “debateren” omwille van het feit dat een MINDERHEID graag een dier zien lijden , omwille van een religie die zich nog niet heeft kunnen aanpassen en barbaarse praktijken in stand houdt . Wanneer komt het debat die het verbod op den burka schrapt , want dat gaat ook volledig voorbij aan de rechten van een minderheidsgroep , zoals het stenigen van overspelige vrouwen en dergelijke MINDERHEIDSFRATSEN .Wat zijn onze politiekers , behoudens enkele uitzonderingen toch een bende lafaarden en broekscheiters tegenover een MINDERHEID van achterlijke middeleeuwers

 3. We zien hier de gevolgen van de immigratie en de recente invasies. Het gaat niet alleen om het onverdoofd slachten, maar ook over halal, kledingvoorschriften,… enz…en niet te vergeten de besnijdenis bij zowel mannen als vrouwen!!
  Vreemde minderheden stellen hier dus de wet met behulp van verraders, verkozen door een meerderheid van de bevolking. De rol van deze meerderheid(=het klootjesvolk) kan maar niet genoeg benadrukt worden. Het is bij dit “klootjesvolk” dat zich uiteindelijk de grond van het probleem voordoet.
  Zoals reeds vroeger geschreven, zal het dan ook hoogtijd zijn, dat er een grondige & wetenschappelijke studie wordt uitgevoerd naar het stemgedrag van dit “klootjesvolk” :”Wie stemt voor wie, en vooral waarom”. Het huidige stemgedrag komt immers neer op een “collectieve zelfmoord”. Bij de dieren is een dergelijke “collectieve zelfmoord” ondenkbaar!!
  Het is ook een ethische kwestie :
  -“Heeft een meerderheid het recht om een autochtone minderheid mee in de ondergang te sleuren?”.
  -Heeft deze “autochtone minderheid” het recht om zich met alle middelen, wettelijke en niet – wettelijke, te verzetten tegen deze collectieve zelfmoord?”
  (nood breekt immers wet!!).

Reacties zijn gesloten.