Is het normaal?

MarnixlogoMoslims zijn gewelddadig vanwege de islam. De islam leert op zoveel manieren dat het kwaad goed is en het goede kwaad is  Ze zien gewoon niet dat datgene wat ze hebben gedaan, verkeerd is vermits dit in navolging van het gedrag van hun profeet is en de hun beloofde beloning in het paradijs.

Is het normaal dat een kind door het hoofd wordt geschoten omdat het naar school gaat?
Is het normaal dat vrouwen gestenigd worden omdat ze verkracht zijn geworden?
Is het normaal dat islamitische vrouwen helemaal in het zwart bedekt van top tot teen lopen demonstreren, roepende dat westerse vrouwen hoeren zijn omdat zij geen boerka aan hebben?
Is het normaal dat de meeste criminaliteit gepleegd word door allochtonen? Dat belgië gevangenissen moet bij huren in het buitenland? Dat lichte straffen niet uitgevoerd worden?
Is het normaal dat ‘reine’ dieren op vreselijke wijze, levend en onverdoofd, gekeeld worden om dan het etiket ‘Halal’ opgekleefd te krijgen?
Is het normaal dat ‘onreine dieren’ worden mishandeld tot de dood erop volgt?
Is het normaal dat vrouwen mishandeld worden in hun cultuur als ze niet doen wat van hen geëist wordt… dat hun neus, hun lippen, oren eraf worden gesneden of met zuur verminkt worden?
Is het normaal als mensen die naar een ander geloof converteren de doodstraf krijgen?
Is het normaal dat moslims in hun Jihad, de tegenstaander doodt in plaats van krijgsgevangen te nemen?
Is het normaal dat werelderfgoed zomaar vernietigd wordt?
Is het normaal dat moslims niets ontziend de kerken van de christenen vernietigen en in brand steken? Zelfs met de christenen erin opgesloten?
Dat je hier straks ook zo extreme moslimwetgeving gaat krijgen als de sharia in plaats van de democratie?

De Islam verbiedt het drinken van alcoholische dranken want anders krijg je straf.
De islam verbiedt genotsmiddelen zoals het roken van sigaretten want anders krijg je straf.
De islam verbied het maken van muziek want anders krijg je straf.
De islam verbiedt de cinema, toneel, concerten, festivals, enz. Is dat normaal?
De islam verbiedt het maken van kunst, tekeningen en het afbeelden van personen is verboden, daarvoor krijg je de doodstraf. Zie: Charlie Hebdo.
De Islam verbiedt vrouwen met de auto te rijden.
De islam verbiedt een vrouw alleen op straat te gaan, moet steeds vergezeld zijn van een familielid.
De islam gebiedt u tot een financiële bijdrage voor uw bescherming, bij weigering maken ze u een kopje kleiner.
De islam IS onderwerping en kent geen vrijheid maar slavenhandel!
En dat half Brussel en Antwerpen al uit moslims bestaat en dat wij over een aantal jaren gewoon als Vlaming in ons eigen land in de minderheid zijn. Is dat normaal?
Duizenden Deadly Islamic Terror Attacks Sinds 9/11

Thousands of Deadly Islamic Terror Attacks Since 9/11Zien jullie dan echt niet wat er gebeurt in de wereld onder de naam islam?

Marnix

6 gedachten over “Is het normaal?

 1. Ooit zou je gedacht hebben dat dit onvoorstelbaar was, de manier waarop de Verdoemde Rotte Teve, moslims in hun nieuwsduiding aan bod lieten komen die stuk per stuk kwamen vertellen hoe heel de moslim wereld de aanslag veroordeelde. Zat juist te denken : waarom tonen ze dan geen beelden uit Jordanië, Saoedi-Arabië, Algerije, Emiraten enz waarin duidelijk wordt dat die aanslag veroordeeld wordt, toen de omroepster zei : na lang zoeken hebben we dit beeld gevonden. Een imam in Turkije die de aanslag veroordeelde omdat Mohamed nu eenmaal de profeet van de vrede is.

  Interviewers open uw ogen voor de vrienden van Mohamed ze sluiten.

  • Na lang zoeken hadden ze ook een school gevonden in Anderlecht waar verschillende klassen bijeen gezet werden: islam, katholicisme en zedenleer. Met veel belangstelling de uitleg van de jonge moslims gehoord die unisono vinden dat ‘als ze weten dat de profeet afbeelden niet mag, het dan ook niet hadden moeten doen’. Ergo: het vermoorden van andersdenken is helemaal niet zo verkeerd. Je krijgt er gewoon geen vat op. Ze zijn niet gehersenspoeld, want dat zou eventueel omkeerbaar zijn. Ze hebben een geprogrammeerde chip onder hun hersenpan zitten, die het denken, de ratio, blokkeert. Een firewall tegen westerse invloeden, tegen de normaliteit, tegen de rede, tegen alles wat enigszins anders is dan hun beperkte leefwereld toelaat. En dan blijven zagen over discriminatie op de arbeidsmarkt!
   Je kan nu eenmaal een kat niet leren blaffen!

   • Toch denk ik dat het gemakkelijker is een kat te leren blaffen dan een islamiet iets bij te brengen over humanisme of onze linkse ‘elite’ over objectiviteit.

 2. Met hun godsdienstige zever ! Waar ik wel van overtuigd ben . Indien er een hemel , paradijs , of pretpark zou bestaan na onze dood is dat voorbehouden aan alle mensen die op aarde de naam mens waardig waren . De rest zijn sprookjes . Godsdienst is een product van de opvoeding . Als El Rodenbiet zou geboren zijn in het westen was hij geen moslim maar een pilaarbijter. Als voorbeeld , mijn Thaise echtgenote die aan de universiteit haar diploma in economie en fiscaliteit heeft behaald gaat elke week naar de tempel van Bhoeddha , zij staat dan rond 5 u in de morgen op om eten te maken voor de monikken. Indien zij dit niet zou doen gaat zij honger lijden in het hiernamaals . Dat is er door haar opvoeding ingepompt en zij als ex universitair hecht daar geloof aan ! begrijpen wie begrijpen kan . Moet ge niet afvragen hoe het geestelijk gesteld is met bepaalde moslims die het verschil nog niet kennen tussen een appel en een citroen. In beide gevallen vind ik dat allemaal erg achterlijk het verschil is Bhoeddha is “verdraagzaam” Dat kunt ge niet beweren van Islaaaaaam

 3. Eindelijk begrepen waarom de islam de verlichting niet volgde. Ze hebben het licht uitgedaan om te kunnen stelen.

Reacties zijn gesloten.