Is er dan niets nog heilig?

Jezus wordt opnieuw aan het kruis genageld door Netflix.

VIDEO: Netflix Cartoon Mocks NRA with 'Blasphemous' Jesus Who Loves Guns,  Sex | Todd Starnes

Bent u een Pontius Pilatus of gaat u mee in ‘t verzet? … Teken de petitie tegen de aanstootgevende beelden van Jezus Christus

We weten allemaal dat Netflix niet bepaald verontschuldigend was in het leuren met pedofilie, toen ze “Cuties” lanceerden. Nu zetten ze hun campagne tegen christenen over de hele wereld voort. Dit is niet de eerste keer dat Netflix godslastering tegen de gelijkenis van Jezus Christus toestaat. Hun meest recente aanval op Jezus komt in seizoen drie van de tekenfilmserie Paradise P.D., dat een aflevering bevat met een videofragment van een met pistoolmitrailleurs zwaaiende Jezus dat in niets minder dan pornografie uitmondt.

De aflevering van de toch al walgelijk aanstootgevende serie bevat een scène waarin Jezus wordt misbruikt voor anti-wapen retoriek, om te laten zien hoe “geweren een betere wereld maken”. De video is gruwelijk aanstootgevend, met een Jezus die van het kruis afdaalt om zijn vervolgers met pistoolmitrailleurs te doden voordat hij seks heeft met twee vrouwen.

Op de een of andere manier is deze scène slechts iets aanstootgevender dan de rest van de show. Geloof het of niet, maar het zal vanaf nu alleen maar erger worden. Ondanks deze flagrante godslastering heeft bijna niemand er gewag van gemaakt. Hoewel zelfs ingetogen satirische afbeeldingen van Mohammed massale publieke verontwaardiging en beschuldigingen van “racisme” en “islamofobie” hebben opgeroepen, heeft deze openlijke aanval op Jezus Christus geen aandacht gekregen van de hedendaagse “journalisten”.
Netflix heeft zijn vrijheid van meningsuiting te ver doorgetrokken, door Jezus op een onzedelijke en belachelijke manier af te schilderen en wapenbezitters als paranoïde gekken te bespotten.

Netflix brengt zijn schandelijk aanstootgevende behandeling van Jezus Christus alleen maar in stroomversnelling. We kunnen niet werkloos blijven toezien, terwijl Jezus openlijk wordt bespot op Netflix.

U kan het bewuste fragment hier bekijken: https://www.mrctv.org/embed/558528

https://www.movieguide.org/news-articles/netflix-cartoon-depicts-jesus-coming-off-the-cross-with-machine-guns.html

1 gedachte op “Is er dan niets nog heilig?

  1. Laten wij bidden voor de vijanden (de bespotters) van onze Heer die Liefde is en die zijn vijanden vergeeft aan het kruis. Dit filmpje is het werk van “boze geesten” die het mysterie van het kruis, dat een werk van oneindige Liefde en Barmhartigheid is niet begrepen hebben.

    Eerherstel aan onze God. Amen!

Reacties zijn gesloten.