Is een uitnodiging van het Witte Huis nog wel iets waarmee je kan uitpakken?

Een transmens werd in oktober ’22 door Biden uitgenodigd op de koffie. Niet zomaar een transmens, een zgn. transinfluencer. Voor de oningewijden, da’s iemand die in zijn/haar/x koppeke een ander biologisch wezen is én… die bovendien tot in het Witte Huis bekend is als zgn. “influencer”, een IT-versie van een huis-aan-huis leurder met overbodige producten en/of doelstellingen.

Komen we terug bij Bidens gast: het gaat om Dylan Mulvaney, die naar verluidt meer dan 9 miljoen volgelingen heeft. Of die allemaal geslachtsonzeker zijn? Waarschijnlijk niet. Ook als supporter kan je een volgeling worden, zoals je bv. een gelovige bent van een religie, zonder geloften uit te spreken. Stevige concurrentie voor de Hindoe-god Nataraja, die met zijn/haar/x lichaamsaccessoires ook alle kanten uit kan. Nataraja staat trouwens voor de wereldondergang en de schepping, die danst binnen het denkbeeldige universum.

Wel, b.g. Dylan Mulvaney, moest een operatie ondergaan. “Moest” is overdreven. Hij/zij/het/x liet zich vrijwillig op de operatietafel neerglijden voor wat men noemt een vervrouwelijkingsoperatie. Daarbij worden gezichtsbeenderen afgezaagd en bijgeschaafd. Toch raar dat de vervrouwelijking niet vanuit het koppeke kan gestuurd worden. Dylan, de transmens, hield vanzelfsprekend zijn schare volgelingen op de hoogte, kwestie van hen gerust te stellen, door filmbeelden op sociale media te plaatsen. Wie die operatie betaald heeft? Geen idee, waarschijnlijk één of ander bedrijf waarvoor de transmens reclame maakt. En ja, hoor, Biden beloofde de “geslachtsbevestigende zorg” te beschermen. Heeft de president der VSA geen andere zorgen? En wat bezielt hem om zo’n nitwit op het Witte Huis uit te nodigen?

Blijkbaar zijn er toch nog rationale mensen die de Dylan Mulvaneyshow doorprikken: “hij is een acteur, had had geen werk…” Dat deze transmens altijd tampons in zijn handtas meedraagt, is niet omdat hij die “als vrouw zonder baarmoeder” nodig heeft, maar wel om andere vrouwen-in-tamponnood te helpen”. Krankzinnige wereld… kijk zelf maar…

Transgender-influencer-shows-scarred-face-undergoing-facial-feminization-surgery.html