Is Duitsland één groot gekkenhuis?

Merkelland, verwardenland.

Minister van Defensie, Ursula  van der Leyen, wil ‘vluchtelingen’ opleiden.  Want, zo stelt ze, ze kunnen dan hun land heropbouwen.  En daarom moeten ze op Defensie een opleidingsplaats krijgen. Het gaat weliswaar om ‘civiele’ opleidingen, maar toch… Een kat bij de melk zetten, lijkt ons niet bepaald verstandig.  Haar oorspronkelijk idee om ook ‘buitenlanders’ in het Duitse leger op te nemen werd binnen haar partij, CDU, (voorlopig) niet gesteund.  Bovendien, je moet maar eens met een doorsnee Duitser praten over de moeilijkheden die ze ondervinden om a) een opleidingsplaats, b) een studieplaats te vinden.  Ons zijn gevallen bekend, wiens kinderen vanuit de regio Frankfurt zich honderden km aan de andere kant van Duitsland, bij de Poolse grens, moesten aanbieden, ongeacht hun schitterend diploma van het middelbaar onderwijs.

Tevens in Merkelland is links bevallen van het zoveelste geniaal idee: ‘werf asielzoekers aan als toezichter in zwembaden’.
Toezicht, geen redder, want ze moeten eerst nog leren zwemmen.

Dat getuigt van een grenzenloos optimisme.  Wetende dat in praktisch elk zwembad zgn. ‘vluchtelingen’ verantwoordelijk zijn voor ontelbare gevallen van verbale en fysische agressie, voor exhibitionisme, masturbatie en verkrachting.  Ook al wordt de poco omerta meestal toegepast en circuleren nog talloze gevallen op het internet. Google: flüchtlinge übergriffe schwimmbad.

 

4 gedachten over “Is Duitsland één groot gekkenhuis?

 1. Toezicht houden dat iedere getaande eerlijk zijn beurt krijgt om meisjes te bepotelen

 2. Ze weten niet meer van welk hout pijlen te maken, ze zijn de trappers volledig kwijt. Ze weten gewoon niet meer wat aanvangen met de hordes moslimterroristen die ze zelf zo massaal hebben ingevoerd.

  • Eerste en andere ministers merken – en niet alleen in Duitsland – door louter regeren niet meer, dat niet zij regeren maar door anderen geregeerd worden.
   Wat heeft ons al die ellende gebracht? Het schaapachtig tezamen willen houden van autochtonen en allochtonen, van datgene wat niet samen hoort.
   Uit de nood halen die regeerders ons niet door het volgen van opgelegde, volksvreemde ideeën.
   Mannelijkheid zou welkom zijn.

 3. Het gaat hier om een doelbewuste verrottingsstrategie die niet alleen tegen Duitsland, maar ook tegen de rest van Europa is gericht. Wat na WO I en WO II niet gelukt is, wordt momenteel verder afgebroken. We zitten nu in de eindfase van het Coudenhove Kalergi plan, om onze westerse beschaving volledig te vernietigen. (in opdracht van de banksters en de illuminati, de krachten achter de NWO).
  Overal zitten er verraders, collaborateurs en saboteurs, verkozen door een laf kruiperig klootjesvolk wiens stemmen worden gekocht..
  De “echten” zijn een minderheid geworden… en zullen ook moeten ten ondergaan zoals beschreven in het boek van Jean Raspail : “Le Camps des Saints”.
  Over mannelijkheid gesproken :
  https://www.youtube.com/watch?v=5MUkwGARFpY
  met video, met een rede door een onverdachte bron!
  Het is dan ook goed mogelijk dat binnen enkele eeuwen deskundigen hun hoofd zullen breken over hoe een beschaving op zo een manier collectief zelfmoord heeft gepleegd.

Reacties zijn gesloten.